hubnutí

• Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Bella 4 a poslední změna proběhla před 2 roky a 1 měsícem.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Lisa Lisa
      Účastník

Mně se podařilo dostat na mou vysněnou váhu díky dietě KetoFit, začala jsem s tímhle balíčkem https://www.ketofit.cz/keto-dieta-na-4-tydny-140-porci díky kterému jsem zhubla hned 4 kila a teď jedu dál lowcarb stravu a doplňuji jejich jídly a jsem moc spokojená 🙂

Bella 4
        Účastník

Ahaa no to zní suprově 🙂 já bych potřebovala do dovolené zhubnout takových 5 kilo, takže zkouším hned objednat ten balíček a snad se mi to taky podaří, líbí se mi, že to obsahuje vitamíny a dokonce i kolagen 🙂

Lisa Lisa
        Účastník

Tak držím palce ať ti to vyjde 😉 dej vědět když si najdeš čas 🙂 já mám díky ní dokonce hezčí pleť a vlasy, protože obsahuje kolagen a začala jsem si toho po měsící hned všímat, že mi to pomohlo i s tímhle.

Bella 4
        Účastník

No tak zatím jsem nadšená z toho jak dobře to chutná a jak snadná je ta příprava, ušetří mi to spoustu času 🙂 nemám ani hlad protože jím každé tři hodiny tak paráda, rozhodně mám teď lepší pocit než kdy dřív, protože předtím jsem teda rozhodně pravidelně nejedla.

Renata Hájková
      Účastník

Znám super dietu.. 🙂 Ta mi moc pomohla.

Sandra kolářová
        Účastník

sem s tím.. budu ráda za doporučení.. A můžu se ještě zeptat kolik jsi díky té dietě zhubla?? :-))

Renata Hájková
        Účastník

Držela jsem konkrétně dietní plán od ketodiet.cz ten mi opravdu pomohl nastartovat moje tělo k hubnutí.. už jsem to chtěla vzdát ale jsem ráda že jsem zkusila ještě tohle 🙂 Opravdu pomáhá, a jestli se ptáš kolik jsem zhubla tak to bylo něco okolo 17 kilo 🙂

Sandra kolářová
        Účastník

:-O Tak to je fakt úctihodný 🙂 to gratuluju, 17 kilo je opravdu krásné :-)) Koukala jsem tam na eshop ale vůbec nevím jak začít…. Ale ráda bych to zkusila..

Renata Hájková
        Účastník

Díky, to je 🙂 Jestli si nevíš jak začít doporučuju ti dietní plány.. koukni na bmi kalkulačku ta ti pomůže 🙂 a podle toho uvidíš co je pro tebe vhodné 🙂

Sandra kolářová
        Účastník

vygenerovalo mě to tento plán https://www.ketodiet.cz/stranky/dietni-plan-medium/ tak ho zkusím.. docela jsem na to zvědavá, jestli mu to pomůže 🙂

Renata Hájková
        Účastník

Určitě ano, já tomu věřím 🙂

Bella 4
      Účastník

S dovolením se k tobě připojím. Potřebuju zhubnout do plavek a ráda bych, ale zhubla zdravě a hlavně bez jojo efektu, tak sdílejte osvědčené tipy 🙂

Sandra kolářová
      Účastník

Poradíte mi tu někdo dobrou dietu?? 🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL