Hubnutí

• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sandrina a poslední změna proběhla před 7 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Autor
      sandrina
      Účastník

Určitě si diagnostiku organismu nechte udělat. Pak se na základě výsledků rozhodnete s nimi hubnout.

Kateřina Adamcová
      Účastník

Zkuste, uvidíte. Nezklamou Vás.

nikola strnadska
      Účastník

Ahoj,kde se tam mám objednat? Na internetu nebo tam mohu rovnou zajít?

Helena Novotná
      Účastník

Takže Svět zdraí chválíte a je osvěečený? Také potřebuji něco málo zhubnout, hlavně se začít zdravě stravovat, takže se k nim objednám.

Kateřina Adamcová
      Účastník

Taky mohu doporučit Svět zdraví. Jsem u nich už 3tí měsíc a zatím úspěšně hubnu.

Maggie Dobrovolná
      Účastník

Holky super, děkuji. Zkusím se do Světa zdraví objednat.

Andrea Semová
      Účastník

Ten svět zdraví vypadá zajímavě, nezkazím nic, když si u nich nechám udělat zíkladní diagnostiku organismu. Potom se rozhodnu.

Anetka Bártová
      Účastník

Také jsem se obrátila na poradce ve Světě zdraví a mohu doporučit. Všechno se mnou podrobně prošli, poradili a vysvětlili a nyní s nimi hubnu měsíc a půl a úspěšně!

Veronika Melská
      Účastník

Zkuste http://www.svet-zdravi.cz, mě kamarádka doporučila nechat si u nich udělat základní diagnostiku organismu a už jsem jejich klient. A jsem spokojený klient:-)

Maggie Dobrovolná
      Účastník

Jak na to? Zkusit poradce pro vytvoření jídelníčku nebo jak? Co myslíte? Děkuji

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL