Imunita

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor
      Milinka Kl
      Účastník

Nemáte někdo tip na nějaký zdravý dárek pod stromeček? 🙂

Klára Hejčová
      Účastník

Já mám vyzkoušené tohle oregano od BrainMax http://www.organicmarket.cz/brainmax-oregano-oil-80–carvacrol–100-rostlinnych-kapsli a za mě to super volba. Má hodně vysokej obsah karvakrolu, takže mi stačí jedna kapsle denně a zafunguje mi to skvěle hlavně na trávení, ale i v období viróz. Chtěla jsem čistě přírodní složení bez zbytečných éček. Jen je fakt potřeba držet dávkování.

Dita Samarenka
      Účastník

Zdravím, my jsme měli doma tekutej oregánovej olej a účinek byl fakt znát, ale ta chuť byla opravdu strašná, to jsem zvládala jen s velkým sebezapřením. Člověk se tomu pak podvědomě i vyhýbá, protože ví, co ho čeká. Teď už bych určitě šla raději do kapslí, přijde mi to mnohem pohodlnější na užívání. Je to rychlý, bez zápachu, bez pálení v puse a člověk to prostě spolkne a má klid.

Hana Malínková
      Účastník

Ahoj, mně se dlouhodobě osvědčilo oregano v kapslích, hlavně když cítím, že na mě něco leze. Beru to vždycky s jídlem a držím se jen jedné kapli denně. Používám ho spíš nárazově jako podporu zažívání, ale i imunity. Objednávám ho na organicmarket.cz.

Jolana Hánová
      Účastník

Holky, berete prosím někdo něco přírodního na imunitu teď přes zimu? Přijde mi, že hned všechno chytím a trávení taky nic moc. Nechci hned sahat po lécích, spíš po bylinkách. Budu ráda za vaše zkušenosti.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL