Kvalitní kuchyňské nože

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Kvalitní kuchyňské nože

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Jana Malovaná
      Účastník

Ahoj, já mám nože z BAKLY. Byly teda trochu dražší, ale té investice nelituji. Jsou opravdu kvalitně zprcované, krásně se s nimi krájí a dobře sednou do ruky.

Helenka M
      Účastník

Zdravím, trošku se připojím, já bych potřebovala zase poradit nějaké dobré kastroly, pánvičky. Ale primárně teda ne teflonové. Kdyby byly v setu, tak by to bylo super. Chtěla bych něco kvalitnějšího, než od profláklých výrobců.

Petra konečná
        Účastník

Zkuste se podívat na i-domacipotreby. Mají tam docela dost velký sortiment věcí do kuchyně, ohledně hrnců a pánviček mám dobré zkušenosti, sama od nich mám od Berlingerhaus s mramorovým povrchem. Super se na nich vaří a i se dobře umývají, řekla bych že jsou rozhodně odolnější. Do teflonu bych už taky nešla. 🙂

Helenka M
        Účastník

Super, moc děkuji. Takže mramorový povrch říkáte? Já bych právě chtěla něco co se hned nepoškrábe nebo neoloupe. S teflonem mám opravdu špatné zkušenostmi, hlavně když vaří chlap nebo děcka, tak kolikrát použijí nevhodný nádobí a to už neohlídám a mám za chvíli po pánvičce. Mají tam prosím i ty sety?

Petra konečná
        Účastník

Ano a je jich hodně na výběr i co se barev a sestavení týče. 🙂 Já mám zrovna tuhle https://www.i-domacipotreby.cz/berlingerhaus-sada-nadobi-s-mramorovym-povrchem-15-ks-rosegold-metallic-line.html, chtěla jsem kvalitu. Je to 15cti dílna sada a za ty peníze. Skvělé, mají moc hezké to barevné provedení, porvch je mramorový, nepřilnavý a kolikrát nemusím dávát ani olej, máslo. Skvěle se s nimi pracuje. Určitě si vyberete. 🙂

Ester Malá
      Účastník

Se segrou jsme kupovaly https://profikuchar.cz/c/santoku-noze-nakiri/ivo-premier-nuz-santoku-18-cm-9032218. Jsou lehké, zároveň kvalitní ocel. Myji v mycce a žádný problém. Za ty peníze fakt skvělý výkon.

Mirka Kočičková
      Účastník

Ahoj, mate tip na dobré nože do kuchyně co fakt vydrží? Dekuju

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL