Liposukce

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor

Holky, já se k němu chystám po Novým roce, kamarádka u něho na konzultaci už byla a měla z toho fakt dobrej pocit. Na nic prej netlačil, spíš ji uklidnil a všechno prošel bod po bodu. Je to přesně ten typ doktora, co na vás netlačí, ale poradí. Držím palce všem, co se rozhodujou.

Dobrý večer, taky jsem u MUDr. Justana byla, už je to pár měsíců a pořád jsem moc spokojená. Přístup má strašně lidskej, všechno vysvětlí, zajímá se, prostě bez jakýhokoliv stresu. Po zákroku jsem se cítila dobře a hojení proběhlo bez komplikací. Jizvy skoro nejsou vidět.

Hana Malínková
      Účastník

Zdravím, měla jsem to dost podobně a fakt mě to roky trápilo. Letos jsem se odhodlala, byla jsem na liposukci u MUDr. Justana a za mě to byla ta nejlepší volba. Na konzultaci mi na rovinu řekl, co má smysl dělat a co už ne, nic nesliboval nereálně. Termín jsem měla docela rychle a celej průběh byl fakt v klidu. Výsledek přirozenej, ale hlavně se cítím skvěle ve svým těle https://justan.cz/sluzby/liposukce-tumescentni

Emma Hudcová
      Účastník

Holky, máte někdo osobní zkušenost s liposukcí? Řeším hlavně břicho a boky po dětech a už mě to fakt trápí. Cvičím, hlídám se, ale některý partie prostě nejdou dolů. Budu ráda za každou reálnou zkušenost.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL