Menopauza

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor

Ahoj, já měla hroznou menopauzu, pocení, bušení srdce, až jsem si myslela že mám infarkt. 😀 V noci jsem se budila v rámci toho potu, bylo mi extrémně zle. Můžu doporučit toto – https://www.vegall.cz/nas-sortiment/menopauza-klimakterium-prechod/sarapis-soja-60-kapsli-klimakterium. Z toho nejhoršího mě to dostalo a konečně v noci spím. 🙂

Petra Fuxová
      Účastník

Zdravím, tohle moc dobře znám, menopauza mi taky dala pořádně zabrat. Dlouho jsem hledala něco, co by opravdu pomohlo bez hormonů, a co mi nakonec fakt sedlo, jsou zelené potraviny, konkrétně kombinace zeleného ječmene a chlorelly od Green Ways. Začala jsem je brát na doporučení kamarádky a po pár týdnech jsem si všimla, že se návaly horka zmírnily, v noci jsem se míň potila a celkově se cítím tak nějak víc v rovnováze.

Ahoj Peti, ty prosímtě jak se to z toho Green Ways dá objednat? Poradíš mi? 🙂

Petra Fuxová
        Účastník

Jasně, ráda poradím. U Green Ways se objednává přímo přes jejich e-shop, ale je potřeba si nejdřív udělat registraci. Tou tě provede poradce GW, nečekej žádné vnucování, jen tě nasměruje, odpoví na otázky a pomůže s prvním nákupem. Navíc ti poradí i s nastavením dávkování podle toho, co přesně potřebuješ. Pak už si objednáváš pohodlně sama, kdy chceš.

Hanka Lýsková
      Účastník

Ahoj já kupuji na vegall produkt sarapis soja, měla jsem hrozné motání hlavy, bušení srdce a v noci jsem se hrozně potila, že jsme museli vždy i převlékat povlečení ráno a prostěradlo a dát vše hned vyprat, šílený nápor pro sebevědomí. 🙁

Veronika Daňková
      Účastník

Ahoj holky, co používáte na příznaky menopauzy? Na návaly horka, šílené noční pocení? Moc díky!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL