Menstruační kalhotky

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Menstruační kalhotky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Autor
      Natálie Horáková
      Účastník

Spolehlivé, pohodlné a hlavně i velice absorpční kalhotky jsou od Perties. Používám je už nějakou dobu a nemohu si je vynachválit, doporučila jsme je nedávno i kamarádce a byla z nich nadšená.

Mirka Kočičková
        Účastník

O těch jsem ještě neslyšela. Já zkoušela klasické komerční ( nechci jim dělat reklamu) a ty mi tedy vůbec nevyhovovali a protekli mi. Já mám opravdu hodně silnou menstruaci, takže stejně i tak po této zkušenosti používám tampon a kalhotky jako jistotu.

Natálie Horáková
        Účastník

Tak tyto jsou opravdu velmi absorpční a tampon nepotřebuješ. Ještě sem i nestalo že by protekly a to jsem tampony mělnila po necelé hodině. Kalhotky mám na sobě v pohodě i několik hodin. Nejraději mám tyto https://perties.cz/produkt/bathory-extremne-vysoce-absorpcni-kalhotky/, krásně sednou, vypadají hezky. Kdybys chtěla můžeš vyzkoušet, mám i kód na jedny S7S8TC8 sleva 35%. 🙂

Mirka Kočičková
      Účastník

Ahoj holky, doporučíte mi spíš ty na tu silnou MS nebo i na tu slabší jsou ok? Nějak mi to příjde jako nejlepší řešení, abych se napoprvé nezklamala..

Ester Malá
        Účastník

mám ty na silnější menstruaci, i když nemám zase nějak extra silný menses, ale chtěla jsem se cítit bezpečně, protože jsme jeli na kemp, kde jsem nechtěla každou chvíli odbíhat na wc. Takže doporučuju ty na silnější pro tu první zkoušku. Mám od repetky, jak jsem psala nulové protečení, chrání, jsou příjemný i na dotyk a hezky mi sedí s vyšším pasem. Neboj a zkus 🙂

Ester Malá
      Účastník

Já používám kalhotky už skoro rok a neměnila bych. Mám je jak na den, tak i na noc. Nikdy se nestalo, že by protekly nebo nedržely na místě. Peru je na 60° klasicky v pracím gelu a aviváži. Doma jich mám 5 kusů a bohatě to vystačí.

Holky, taky kalhotky od značky Repetky zkusím. Dlouho o tom přemýšlím, je to určitě i šetrnější varianta k přírodě a vložky mi taky nejsou pohodlné.

Moc děkuji za komentář 🙂 Napíšete prosím ještě jak je to s praním a zápachem? Není v tom nějaký problém? A kolikatery ze začátku pořídit?

Klára Doležalová
        Účastník

Pokud chceš plně přejít na menstruační kalhotky, tak se doporučuje 4-7 kusů. Záleží, jak často pereš. Kalhotky nesmí do sušičky, suší se naruby pověšení. Sušení trvá o něco déle než klasické kalhotky. Moje schnou většinou celou noc. A zápachu se nemusíš bát, ale je fajn je hlavně ze začátku menstruace měnit – na první den budeš potřebovat cca troje kalhotky, další dny Ti už vystačí jedny. Mrkni na jejich web http://www.repetky.cz

Klára Doležalová
      Účastník

Mám Repetky a jsou výborné. Mě osobně hrozně vadily vložky a ani tampony mě nevyhovovaly, takže kalhotky jsou pro mě ta nejlepší varianta. Tyto jsou navíc od české značky. Hlavně ale vybírej kalhotky s co nejdelší savou vrstvou. Osobně má ráda kalhotky s vysokým pasem – v těch se já cítím nejlépe.

Barbora Holkova
      Účastník

Mám dobrou zkušenost se značkou Snugs.

Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s menstruačními kalhotkami? Doporučíte je? Jsou spolehlivé a pohodlné?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL