Neplodnost

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
      Mirka Kočičková
      Účastník

Ahoj, já IVF podstpupila. Dlouho se nám nedařilo otěhotnět, tak jsme se nakonec rozhodli pro IVF. Na první konzultaci mi udělali krevní testy, genetiku a gynekologické vyšetření. Potom jsem podstoupila odběr vajíček a po nějaké době proběhl KET. První byl neúspěšný, ale druhý proběhl v pořádku a teď jsem na konci 34. týdne.

Sandra kolářová
      Účastník

Ahoj.. Jo já mám. ale naštěstí to dopadlo dobře:-) Povedlo se a máme zdravého synka 🙂

Tereza nováková
        Účastník

Tak to je super.. 🙂 a mohla bych se tě zeptat kde jsi byla v nemocnici nebo nějaké spešl klinice?

Sandra kolářová
        Účastník

Byla jsem na této klinice https://www.ivf-zlin.cz/ A je vážně supr.. určitě ji zvaž:-)

Leona Chovancová
        Účastník

Ahoj! Mám s klinikou také jen pozitivní zkušenost. Opravdu se tam o nás báječně postarali, jak po stránce odborné, tak i lidské. Je skvělé, že mají moderní přístroje a přístup, který zvyšuje šanci na úspěch. Pokud se rozhodneš pro konzultaci, určitě neuděláš chybu.

Tereza nováková
        Účastník

Díky ti za tip 🙂 O této klinice jsem už četla a všeichni si ji dost chválili co si pamatuju 🙂 Kazdopádně děkuju určitě si o ní víc najdu :-))a zvážím

Sandra kolářová
        Účastník

Jj to se nedivím.. ivf Zlín je opravdu super klinika, troufám si říct nejlepší u nás 🙂

Tereza nováková
      Účastník

Dobrý večer, má tu někdo zkušenosti s léčbou neplodnosti?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL