Porod

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor
      Liliana Pavlů
      Účastník

Jé tak o tom musím říct sestře, také ji čeká císař.

Dana Kalová
      Účastník

Ano, pokud máte plánovací CŘ, tak ta pumpička je na to výborná. Jak píše Luca, tak je to anestetikum, které do rány vede pumpička. Super je to v tom, že to anestetetikum je pouze lokální, takže nijak neovlivňuje cítění matky 🙂

LucaMirkova
      Účastník

Sestra rodila nedávno také císařem a měla na břichu připevněný dávkovač ze kterého vedl katetr přímo do rány a vstřikoval jí analgetika a hodně si to chválila. Zkus se na to zeptat.

Pěkný den, a můžu se zeptat, kvůli čemu rodíte CS? Mně říkali ještě v půlce porodu, že to bude muset jít císařem a já zatvrzele odmítala a prcka vytlačila. Ale je pravda, že jsem si musela dát hodně záležet na výživě, klidu a cvičení, abych nešla pod kudlu..samotný císař je mnohem pohodovější než běžný porod, poté vám dávají injekce, s těmi se to dá zvládnout. Já je zkusila odmítat, abych věděla, jak moc to bolí a bolelo to tak běžně jako třeba roztržení hráze při běžném porodu. Nejvíce to bolelo večer a ráno, to je jako nemoc, a při kojení, jak se zavinovala děloha. Hodně jsem používala kojící polštáře, spala s mimčem, abych ho nemusela často přenášet,prostě jsem hodně odpočívala a za pár týdnů už jsem o řezu ani nevěděla. Opravdu se to dalo pěkně zvládnout bez jakýchkoli léků. Není se čeho bát. Navíc budete mít krásné miminko, to vám přinese tolik radosti, že na bolest nebudete mít ani pomyšlení 🙂

MartinkaD
      Účastník

Zdravím, čeká mě porod císařským řezem, chtěla jsme rodit přirozeně, ale bohužel mi to není dopřáno. Docela se bojím té bolesti po, co jsem slyšela, tak je to prý hrozná bolest. dají vám něco od bolesti a zabírá to?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL