Prodloužení vlasů

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Prodloužení vlasů

• Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanka Lýsková a poslední změna proběhla před 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor

Holky, dala jsem na vaše doporučení a koupila si clip-in culík. 😊 Neměla jsem odvahu hned investovat do lidských vlasů, tak jsem si vybrala tenhle https://www.hotstyle.cz/322-clip-culik-cop-ze-100-japonskeho-kanekalonu-65cm-rovny-prirodni-blond.html. Nečekala jsem, že bude až tak k nerozeznání od pravých vlasů, ale fakt je. Dokonce i na dotek. Jsem ráda, že jsem do toho šla 😊

Jo na Hotstyle mají ty vlasy fakt pěkné, já jsem si tam kupovala i lidské a ta kvalita tam jde znát 🙂

Danka dana
      Účastník

Já už roky toužím po tom mít zase zdravé a dlouhé svoje vlasy. Nemůžu mít ani žádné příčesky, protože moje vlasy jsou úplně jako chemlon a už jsem z toho špatná, žádná výživa nepomáhá. Nemáte prosím někdo radu, kdo jste to měl podobně?

Helenka M
      Účastník

Holky, já už moc dlouho toužím mít konečně zdravé svoje vlasy. Nemáte nějaký tip na dobrou vlasovou kosmetiku? Přemýšlím, že bych zkusila i přírodní barvu na vlasy. Moc díky za tipy 🙂

Lisa Lisa
        Účastník

Já používám rostlinnou barvu Khadi a moc doporučuju 😉 mám po ní vlasy úžasně lesklé a pevné a výborně kryje a snadno se používá.

Jitka K
        Účastník

Taky hledám nějakou dobrou a šetrnou barvu na vlasy, která dobře kryje a drží. Budu ráda za každou zkušenost..

já jsem si oblíbila clip-in-vlasy, popkaždé mi přijdou moc hezké vlasy a to hned druhý den od objednání 🙂

Anička Petrová
        Účastník

taky jsem nejspokojenější na clip-in-vlasy 🙂 svoje vlasy mám hodně jemné a lesklé, takže je těžké najít obdobný materiál na prodloužení 😏 tohle je zatím jediný e-shop, který nabízí vlasy ve srovnatelné kvalitě, jako jsou ty moje

Veronika Daňková
      Účastník

Ahoj, já si kupuji přes e-shop clip-vlasy-levně.cz. Mají v top kvalitě clip-in, velký výběr barev a poradí vám face to face na brněnské pobočce, případně i přes e-mail. Všichni si myslí že mé vlasy jsou tak dlouhé, nelze ro od mých rozeznat. 🙂

Hanka Lýsková
        Účastník

Děkuji za tip, já přemýšlela i nad clip-in culíkem to je dle mě jednodušší na nasazení ne? Jestli teda máš zkušenost. 🙂

Veronika Daňková
        Účastník

Jojo mám i clip-in culík a ten je super, když nestíhám, nasadím a během 5ti minut mám hotovo a jdu. 🙂 Vypadá parádně a je to lehký, po čase to máš fakt během 5ti minut.

Hanka Lýsková
        Účastník

Díky za radu, mám odsud a perfektní! Skvělá cena, nerozeznatelné od mých pravých vlasů, jsem moc spokojená a nosím to každý den. 😊

Hanka Lýsková
      Účastník

Ahoj holky, odkud si kupujete clip-in vlasy? Moc díky za zkušenost. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL