Sedacka

• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Happies a poslední změna proběhla před 5 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Autor
      Happies
      Účastník

autosedačku bych určitě nevolila podle vzhledu, ale kvality 😮

Stavilka
      Účastník

Zrovna tahle je docela hezká – http://www.malvik.cz

Happies
      Účastník

Avinout Pixel má 4 hvězdičky z německého testu na bezpečnost autosedaček. Tak třeba zkuste tuhle značku.

viky.beckham
      Účastník

No tak to je skvele, presne takove informace jsem potrebovala jste moc hodna. Koukala jsem se na http://www.malvik.cz jsou to jejich stranky ze? Hned o vikendu bych se tam stavila s manzelem se na ten avionaut mrknout a vyzkouset.

lenka.dobby
      Účastník

Jasne ja rada poradim, sama jsem hodne tapala a vybirala co a jak koupit a poridit pro takove mrne. 🙂 Byla jsem na pobocce malviku v praze. Mají velmi profesionalni a mily pesonal se vsim pomuzou poradi mohu doporucit a znacka avionaut je spicka. 🙂

viky.beckham
      Účastník

Kde jste byla na pobocce pokud se tedy smim zeptat? A moc vam dekuji za rady.

lenka.dobby
      Účastník

Ja jsem si zajela do prodejny, protože jsem si to chtela vyzkouset jak je tezke a taky jak se bude davat do auta. 🙂

viky.beckham
      Účastník

Ano to je presne ono kde jste prosim vybirala nebo kupovala?

lenka.dobby
      Účastník

Ahojky, ano my mame je to tedy presne nazev avionaut pixel. 🙂 pro 0-13 kg. 🙂

viky.beckham
      Účastník

Ahoj holky, prosim hodily by jste mi nektera na tu sedacku avionaut odkaz? At si o tom muzu poradne precist info?? Diky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL