Svatba

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      bertik ber
      Účastník

Holky, poraďte prosím. Potřebuju resp. moc chci do svatby zhubnout alespoň 10 kilo. Dlouhodobě se mi to nedaří a opravdu bych to teď před tou svatbou chtěla dát, ale udržitelně. Máte nějaký tip, co vám zabralo? Hodně přemýšlím nad KetoDiet, to se mi moc líbí podle toho co o ní čtu, někdo zkušenosti?

Kateřina Grabcová
      Účastník

Holky, ráda bych si na svatbu prodloužila vlasy. Ale bojím se, že netrefím správný odstín vlasů a pak to budu kdovíjak přeprodávat. Mám pocit, že na mě sedí víc odstínů, každý ale jen do jisté míry. Nechci, aby to šlo poznat, to by byla ostuda. Mám se na to prodlužko radši vykašlat?

Já mám taky takový nevyzpytatelný odstín, takže chápu, někdy je to těžké trefit. Dobrou zkušenost mám s nákupem vlasů na Hotstyle, tam ti dokáží poradit i podle fotky. Nebo v Brně na Sibiřské mají salon, pokud jsi z okolí, tak bych tam skákla. A vlasy tam mají v fakt kvalitní

Bella 4
      Účastník

A poradí mi někdo, kde si nechat udělat fotoknihu ze svatebních fotek aby to vypadalo opravdu hezky a vydrželo?

Alizee Kmetová
        Účastník

Koukni sem https://www.impresi.cz/fotokniha my od nich máme už fotoknih několik a vážně to je kvalitně udělané – kvalitní fotopapír, tisk i vazba a hodně se mi líbí, že mají tu lay flat vazbu takže fotka může být přes dvě stránky a nebýt rozdělená 🙂

Vivinka lu
        Účastník

My máme od Impresi i dva fotoobrazy a vypadají taky krásně, dělají to poctivě a mají i rychlé doručení. Fakt jsme byli spokojení.

Hanka Lýsková
      Účastník

Já úplně z jiného soudku, pokud chcete mít fakt hezké, objemné vlasy můžu doporučit clip-in pásky. 😊 Mám je z Vlasy-k-prodlouzeni.cz. Vypadalo to fakt krásně a není to ani na fotkách, ani v reálu rozeznatelné od mých pravých vlasů.

Veronika Daňková
        Účastník

Holky a co nasazení, co vaše vlasy pod tím, všechno v pohodě? Já se bojím že by to šlo vidět ale teda taky nad nimi přemýšlím..

Já mám od nich i clip-in pásky, culík a nosím denno denně. Na svatbě to muselo vypadat perfektně! Je to super, že ze dne na den jde mít dlouhé vlasy, já po nich dlouho toužila a tady mi pomohli.

Veronika Daňková
        Účastník

Hele nakonec jsem zvolila clip-in a jsem spokojená, mám culík pro začátek abych si na to zvykla a naučila se s tím a už mi to nasazení trvá deset minut, nic nejde vidět. 😂 Vypadá to stejně jako moje vlasy.

Jitka K
      Účastník

Svatbomilka mám krásný výběr. Měli jsme od nich i oznámení a taky vše ostatní a byli jsme moc spokojení, jak s kvalitou, tak rychlostí dodání.

Helenka M
      Účastník

Koukni na svatbomilku 🙂 mají moc hezký výběr. My jsme od nich měli všechny tyhle tiskoviny a vypadalo to vážně dobře, každý nám to chválil 🙂 sdílím třeba jaký jsme měli harmonogram https://www.svatbomilka.cz/pt/47514-plexi-harmonogram-ilona a ostatní taky tahle na plexi a se stojánkem, vážně to působilo skvěle 🙂

Lisa Lisa
      Účastník

Prosím prosím poradíte mi někdo, kde sehnat všechny takové ty doplňky na svatbu jako uvítací ceduli, knihu hostů atd.? 🧐🙏

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL