tip na dárek

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum tip na dárek

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Autor
      Helenka M
      Účastník

Já dárky nejradši vybírám naživo, tak vždycky objevím hezké věci, který bych jinak nevymyslela 🙂 kdo jste z okolí tak doporučuju zajít kouknout do https://galerieharfa.cz/ a stáhnout si jejich appku 🙂

Hedvika Malá
      Účastník

Taky bych potřebovala poradit. Tchýně má za dva týdny narozeninovou oslavu a já jsem popravdě bezradná a bez nápadů…

Jana Malovaná
        Účastník

Co třeba nechat zarámovat nějakou hezkou fotku? To by podle mě mohlo mít úspěch a hlavně je to dárek, který vám vydrží spoustu let a vrátí vzpomínky 🙂 .

Simona Strakatá
        Účastník

Co třeba nějaká galanterie? Kabelka, peněženka… Neocenila by to?

Eva Záleská
        Účastník

Já myslím, že to ocení každá žena :). Nebo aspoň já tedy ano. Hezké věci mají na Nejkufry, kdyby to pomohlo výběru. Jo, nejenom hezké, ale taky dost vydrží :).

Sandra kolářová
      Účastník

Já teď budu partnerovi kupovat na valnetýna od Eweny nějaký šperk, má moc rád motorky, to je jeho životní vášeň. A jelikož jsem hledala něco tématického, tak tam mají zrovna přímo věci s Harley Davidson, tak to mu musím objednat. 🙂

Alizee Kmetová
        Účastník

To je dobrý nápad a určitě se mu bude líbit, když má tohle rád. 🙂 Mají tam i něco jiného? A o jaké šperky se jedná?

Sandra kolářová
        Účastník

Určitě ano. 🙂 Navíc teď mají i Valentýnskou akci. Mrkněte se tady https://www.ewena.cz/valentyn-2024/. 🙂 Já už od nich nějaké věci mám a vždycky jsem byla spokojená co se rychlého dodání a kvality produktu týče. Dokonce jsem dostala i malý dáreček k objednávce. 🙂 Velmi milá pozornost. 🙂

Bella 4
      Účastník

My třeba s partnerem rádi chodíme hrávat minigolf vždycky v létě. Tak jsem mu na letošní vánoce koupila od Retrosu stolní dřevěný minigolf. 🙂 Konečně dostal něco co fakt nečekal a moc se mi to líbí. 🙂 Za mě teda super dáreček i pro děti.

Viki Křivá
        Účastník

To nezní špatně. Jen si to moc nedokážu představit jak to vypadá. Prostě nějaká hrací plocha a tam máte jamky?

Bella 4
        Účastník

Mrkněte tady https://www.retros.cz/dreveny-stolni-minigolf/ pan majitel tam má i video přímo. 🙂 Za mě super, je to dostatečně veliké, jsou tam 4 dráhy, překážky máte bokem a můžete si je do drah přidat dle vlastního uvážení. Dvě hole a míček. Navíc máte i kartičky jako u klasického golfu, ty Vám pan majitel i natiskne navíc, když mu napíšete. Za mě teda super. 🙂

Soňa Koutná
      Účastník

Holky, znáte výrobky od Vasky. Já se teda přiznám, že od nich nic nemám, boty, doplňky, nic… Ale mají hezké věci, na vánoce by se hodilo něco koupit… Tak budu ráda za info.

Lenka Krausová
      Účastník

Já jsem pořídila svému muži bezva dárkovou sadu chilli koření 🙂

Tereza nováková
        Účastník

To zní jako bezva nápad:-) Kde si takovou sadu pořídila? Objednávala jsi ji nebo si ji koupila někde v obchodě??

Lenka Krausová
        Účastník

Objednávala jsem přes internet. A to konkrétně tady https://www.thechillidoctor.cz/ je to skvělý eshop, s přítelem máme rádi chilli takže to byla jasná volba 🙂

Tereza nováková
        Účastník

To zní opravdu jako bezva nápad:-) Určitě ten eshop thechillidoctor ještě prozkoumám 🙂

Helena Karasová
      Účastník

Já tak nějak skoro všechno už mám, v prosinci už se nechci stresovat 🙂 Ale také právě hledám ještě něco pro přítele..

Tereza nováková
      Účastník

ahooj, už řešíte vánoce? Co budete kupovat pro muže? Hledám tip na dárek, zatím mě nic moc nezaujalo 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL