Vánoce 2017

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Vánoce 2017

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Autor
      Karel Trouba
      Účastník

Jestli mohu doporučit tak bych mu koupil třeba Enigmu.Hodně dobrá úniková hra.

Simona Malá
      Účastník

Zkusila bych mu koupit voucher na Alchymistovu komnatu.Uvidíš,že se bude báječně bavit.

Marie Dead
      Účastník

My si s kamarádkami vždycky uděláme předvánoční posezení a předáme si menší dárečky,tak jsem letos zvolila něco pro nás ženy https://www.rosenpharma.cz/produkty/kolageny-a-ostatni-doplnky-stravy/kolageny/kolagen-forte

Alena Ledvinová
      Účastník

my si dárky nedáváme, jen si prostě uděláme krásné vánoční dny. Zajdeme si po svátcích na večeři, projdeme se po městě a já se kochám světýlkama (on mě hlídá abych do něčeho nevrazila), taky zajedeme do nějakého obchodního centra a tam si každý vybereme něco co se nám líbí a užíváme si vánoční atmosféru.

Petra Bony
      Účastník

Hele kup mu poukaz na novou únikovou hru od mindmaze.cz Je to plné záhad a manželovi se to bude líbit.Příběh se odehrává na vesmírné lodi Galactic Pioneers.

romana welsova
      Účastník

tak to holky zkuste na notinu,letos jsem 80procent dárků objednala tam a nemusím lítat po obchodech a vymýšlet nesmysly 😀

Katka Novakova
      Účastník

Ahoj holky, já mám spíše problém co dát pod stromeček mému manželovi.Buď sedí celý den u pc a nebo luští křížovky.Nic mě nenapadá co mu koupit.

lada sasan
      Účastník

Ahoj ženy, prosím co dudete dávat pod stromecěk kamarádkám?? Přemýšlím nad kosmetikou. Máte nějáký nápad co a jak darovat??

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL