Vánoce– dárky

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Vánoce– dárky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      Dana Kalová
      Účastník

Ahojky, hele ono asi bude nejlepší, když se mrkneš na net. Tam mívají nejlepší věci, hlavně pohromadě a za bezvadný ceny. Pokud mohu zadit, pak určitě mrkni na web fitham. Já jsem si tam koupila rotoped a jsem nadšená. A samo mají mnohem širší sortiment.

Petra Svetra
      Účastník

Já bych chtěla koupit svému příteli nějakou kvalitní židli do jeho kanceláře. Ráda si zaplatím kvalitu.

Dana Kalová
      Účastník

Letos jsem se rozhodla, že dám mamce jak krásu, tak zdraví. Koupila jsem jí doplněk stravy simplebiotix. Je to český probiotický doplněk plný potřebných vitamínů.

Alena Hofírková
      Účastník

V hračkářství pompo si určitě vyberete

Ronda Rousey
      Účastník

Dívala jsem se na to a vypadá to fakt hodně zajímavě, přijde mi to jako fajn nápad :-))díky za tip

Katka Novakova
      Účastník

S manželem jsme vybrali našemu synovi k jeho prvním narozeninám activityboard. Zprvu jsem myslela, že je na to ještě syn malý, ale mílila jsem se, hned ho to zaujalo!

Ronda Rousey
      Účastník

Zdravím, tak už máte nakoupené dárky pro své blízké? Já už skoro všechno jestě je musím zabalit a zbývá mi koupit ještě dárek pro našeho 1,5 letého syna. Chtěla bych něco co by ho zaujalo a vydržel u toho. Kdyby jste mi někdo dal nějaký typ budu ráda.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL