Vlasová kosmetika

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Vlasová kosmetika

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      Elvi Sepp
      Účastník

Doporučila bych vyzkoušet české přírodní značky, které se specializují především na péči o vlasy: Haaro Naturo, Voono, Vetellaria.

bertik ber
      Účastník

Já mám vlasy krásné a zdravé díky přírodní ajurvédské kosmetice Khadi, mají i skvělé rostlinné barvy. Moc doporučuju 🙂

Vivinka lu
        Účastník

Ahoj, ráda bych rostlinnou barvu zkusila, jak dobře kryje, kryje i šediny?

bertik ber
        Účastník

Kryje vážně dobře. Mám sice jenom pár šedin, ale není po nich ani památky. Navíc mám s tou barvou vlasy o hodně pevnější a krásně lesklé 🙂

Veronika Daňková
      Účastník

Mě na mé jemné, lámavé vlasy vyhovuje řada glowroom od revolutionhair. Vlasy se mi krásně rozčesávají, jsou lesklé a o dost hezčí a jejich suchá šampón je skvělý, prodlužuje mi dobu mytí minimálně o dva dny. 🙂

Mirka Kočičková
        Účastník

To je super řada, jsem s ní taky moc spokojená. Hlavně ta vůně. :))

Leona Nováková
      Účastník

Na jemné vlasy doporučuji něco s přírodním složením, která vlasy tak nezatěžuje. Tady je pár tipů:

Kérastase Aura Botanica Bain Micellaire Riche – dodává objem a lesk
      John Masters Organics Lavender & Rosemary Shampoo – posiluje jemné vlasy
      Weleda Ovesný regenerační šampon – výživný, zároveň je šetrný k pokožce hlavy
      Urtekram Nordic Berries Conditioner – přírodní kondicionér
      Faith in Nature Coconut Shampoo – ideální pro jemné a suché vlasy

Tyhle šampóny jsou šetrné a pomáhají vlasům získat zdravý vzhled a objem. Jinak například ještě různé masky na vlasy vhodné na jemné vlasy.

Alizee Kmetová
      Účastník

Já nedám dopustit na ajurvédskou kosmetiku Khadi. Mám díky ní vlasy hezké a zdravé jako snad nikdy 🙂 moc spokojená jsem i s jejich rostlinnou barvou na vlasy, našla jsem můj perfektní odstín a krásně kryje 🙂

Ester Malá
      Účastník

Já používám značku Ziaja, není ani drahá (teda aspoň ne na notino), taky se mi potom dobře rozčesávají vlasy, používám i masku.

Jitka K
      Účastník

Jaká vlasová kosmetika vám nejvíce vyhovuje na jemné vlasy? Můžete nějakou dobrou, ideálně s přírodním složením, doporučit? Moc díky 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL