Zábavná kniha pro kluka 5 let

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Zábavná kniha pro kluka 5 let

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Lisa Lisa
      Účastník

Máte prosím někdo tipy kam s dětma (5 a 7) v Praze za nějakým vyžitím? Čeká nás tam pár dní a vůbec to tam nemám projité. Koukala jsem na galerii Harfa ve Vysočanech, že tam je dinopark atd., stojí to za to? Moc díky 🙂

Hanka Lýsková
        Účastník

My teď byli v Harfě a super. Dinopark byl boží, teď se tam nově otevřel i obchůdek, tak si děti vybrali i suvenýr a i já jako dospělák jsem si to moc užila.

Danka dana
        Účastník

Ano v Harfě je hodně vyžití a určitě si to s dětma užijete. Ten dinopark je moc hezký, mají tam skvělý hrací koutek, pořádají často skvělé akce pro děti atd. Určitě to stojí za návštěvu 🙂

Mě se líbila i jejich Letní scéna, jako dospělákovi. 😀 ale je fakt, že pro děti toho tam je spousta, i dobrého jídla, kde si vybere i ten největší vybíravec. 😀

Elvi Sepp
        Účastník

Zdravím, navštivte stránky Kudy z nudy. Vyberete si Prahu a druh zábavy s dětmi a ono Vám ukáže, co se dá dělat.

Jana Maláčová
      Účastník

Tu máme taky doma a moc doporučuju! Malý miluje ryby, žraloky a všechno kolem vody, takže byl nadšený. Navíc tím, že si to sám nalepuje, zapojuje se aktivně a má z toho radost. A líbí se mi, že knížka není jen o nalepování, ale i o čtení a poznávání.

Helena Malířová
      Účastník

Nám se osvědčila knížka Čti a nalepuj – Pod hladinou od ellamax.cz – možná by se mu taky líbila. Je tam spousta samolepek a děti mají za úkol doplňovat je na správná místa podle textu. Můj syn si u toho vydrží hrát klidně půl hodiny v kuse a ještě se dozví něco o mořském světě. Je to super i třeba do auta nebo na cesty.

Ella Nováčková
      Účastník

Ahoj maminky, nemáte tip na nějaké zábavné knížky pro kluka, co mu je pět? Má rád zvířata, auta a nejradši by pořád něco tvořil nebo nalepoval. Ideálně něco, co ho fakt zaujme i na delší chvíli. Díky moc za jakékoli doporučení! 😊

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL