Radulka112

Vytvořené odpovědi

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
  • odpověď na: soukromá školka-Brno #72628
    Radulka112
    Účastník

Ahojky,já mám osobní zkušenost s touto školkou a velmi dobrou..Syn tam chodí a nemůžeme si to vynachválit, díky nim budeme mít vychovaného a samostatného synka připraveného do školy:)

odpověď na: Dovolena #72450
    Radulka112
    Účastník

Ahoj, s touto cestovkou teda zkušenost nemám, ale jezdíme už tři roky s CK topfly, naposledy poznávačka do Antalye a byla to zatím nejbezproblémovější dovolená, navíc výhodná cenově.

odpověď na: angličtina ve školce #72430
    Radulka112
    Účastník

Ahoj anabel, moje dcera chodí teda do soukromé školky creativekids, kde si tedy nemohu stěžovat.Vyučují děti zábavnou formou tak,že děti ani netuší, že se něco učí a baví je to, což je to důležité. A co se týče rodilého mluvčího, tak si myslím, že je jedno, jestli je rodilý a nebo jestli je to odborník vyškolený, musí to hlavně umět s dětmi a znalost angličtiny je samozřejmostí.

odpověď na: Jak úspěšně shodit kila navíc? #73074
    Radulka112
    Účastník

Ahojky, naprosto tě chápu, já už byla taky znechucená a znuděná různýma dietama, který vlastně vůbec nedávají smysl. Já mám zkušenost s nutriční poradkyní, mám dá se říct hubnutí na míru a nemůžu si to vynachválit. Jde o ten životní styl víš..Kdybys chtěla, můžu ti najít konakt.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
UŽIVATEL