Akce

Čokoládový ráj: Chocolate Monkey vás naučí, jak poznat a vyrobit kvalitní čokoládu

Čokoláda je nejoblíbenější mls na světě a tuhle dobrotu zkrátka miluje každý. Propadnout jejímu kouzlu je až neuvěřitelně snadné, prochutnávat se dá nespočet druhů a opravdoví milovníci si svoji čokoládu chtějí vyrobit sami.

Přesně to můžete nově i ve výběrové čokoládovně Chocolate Monkey přímo v centru Prahy v Havelské ulici. 

Jako profík 

Za výbornou čokoládou už dávno nemusíte jezdit do Belgie, její tradiční výroba si našla místo už i u nás. Čokolatiérka Míša má s výrobou vysoce návykové lahůdky bohaté zkušenosti, které s nadšením předává svým zákazníkům. Do Chocolate Monkey si můžete dojít pro zásoby celé řady druhů a chutí čokolády nebo si její výrobu rovnou vyzkoušet na vlastní kůži. 

Čokoládové workshopy se v Havelské konají denně, a to hned čtyřikrát, a účastníci si během 90 minut nejen vyrobí vlastní tabulku, ale také proniknou do celého světa té nejlepší čokolády a objeví proces její výroby od pěstování kakaovníků až po balení. O čokoládě se ale nemůže jenom mluvit, ta se musí hlavně ochutnávat! Umazat se, ponořit do čokolády ruce nebo s chutí olíznout prst a ochutnat je tady nejen povoleno, ale dokonce vysoce podporováno. I proto je v Chocolate Monkey součástí workshopů neomezená konzumace čokolády, které se jen těžko odolává. 

Čokoláda je zábava 

Nejlepší tabulka čokolády je taková, kterou si člověk vyrobí sám a přesně podle svojí chuti. Kromě toho může zapojit do její výsledné podoby i svoji fantazii, jejíž hranice nemají konce. A o tom přesně čokoláda je. Radost z jejího mlsání, zábava a fantazie při výrobě, kdy si každý vytvoří tu svojí vysněnou. Čokoládové kurzy si spolu užijí zamilované páry stejně jako parta přátel, rodiče s dětmi nebo tým kolegů z práce. Jednoduše řečeno, mlsné jazýčky tady budou jako v ráji. Rezervaci místa na workshop je možné udělat online na webu chocolatemonkey.cz

  

Pěkně mlsná opice 

Chocolate Monkey vznikla v budově centra Prahy, kde prý kdysi fungovala manufaktura na čokoládu. A protože se tady čokoládě už dávno dařilo, jeden prohnaný obchodník sem vyslal svého opičího špeha. Mlsnému opičákovi se tady ale zalíbilo a čokoláda mu tak zachutnala, že už se zpátky nevrátil. Čokolatiérka Míša se rozhodla i dneska navázat na tradici a mlsat sem můžou vyrazit zákazníci jen tak pro šálek horké čokolády s domácí šlehačkou, pro pralinky, vyhlášenou tabulku čokolády s mátou a čajem matcha nebo právě na vlastní kurz výroby. Jedno zůstává ale pořád stejné, jako se nechtěl už vracet opičák, ani vám se ze světa té nejlepší čokolády nebude chtít odcházet.

Více informací najdete na chocolatemonkey.cz.

KP
Foto: Chocolate Monkey


Diskuze: příspěvků