Barva na vlasy

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Barva na vlasy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor

Zdravím, doporučím Sanotint – tady už ji někdo doporučoval. Je opravdu šetrná k vlasům i k pokožce hlavy a nevymývá se. Tady najdete víc informací a taky ji rovnou objednáte http://www.bellitia.cz/vlasova-kosmetika/barvy

Marika Nová
      Účastník

Pokud hledáš šetrnou barvu na vlasy, doporučuji značky Sanotint a Khadi. Obě nabízejí přírodní barvy, které skvěle kryjí šediny a poskytují krásné studené hnědé odstíny bez zrzavých tónů. Sanotint je velmi šetrný k vlasům a Khadi barva má skvělý chladný odstín. Tyto produkty jsou ideální pro přírodní barvení, zvlášť pokud máš vlasy po barvení zničené a hledáš šetrnou variantu. Mrkni třeba na alpik, tam mají velký výběr.

Ella Nováčková
      Účastník

Tak to by Vám mohla vyhovovat šetrná barva od Sanotint – je šetrná k pokožce hlavy, nedráždí ji a díky svému přírodnímu složení je vhodná i pro alergiky. Navíc hezky kryje šediny a je stálá, takže se nevymývá. Já ji objednávám na bellitia.cz.

Holky, taky bych si chtěla barvit vlasy, ale mám hodně citlivou pokožku a nesnesu chemii, amoniak … Nejlépe potřebuju něco hodně šetrného a spíš na přírodní bázi.

Alizee Kmetová
      Účastník

Já jsem moc spokojená s rostlinnou barvou Khadi, má krásný odstín a kryje perfektně i šediny. Vlasy mám s ní hedvábně lesklé a o hodně pevnější 🙂

Danka dana
      Účastník

Ahojky, poradíte mi prosím nějakou kvalitní barvu na vlasy, která je šetrná a dobře kryje? Moc díky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL