Barvení vlasů

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Barvení vlasů

• Toto téma obsahuje celkem 16 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Elvi Sepp a poslední změna proběhla před 4 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor
      Elvi Sepp
      Účastník

Zdravím. Doporučila bych vyzkoušet české přírodní značky, které se specializují především na péči o vlasy: Haaro Naturo, Voono a Natubea.

Bella 4
      Účastník

Můžete mi prosím poradit co vám pomohlo zregenerovat vlasy? Dlouhé roky jsem se odbarvovala a vlasy mám úplně zničené 🙁 nic mi na to nepomáhá, přemýšlela jsem nad vyšetřením vlasové pokožky, nemáte někdo zkušenost?

Vivinka lu
        Účastník

Já jsem byla tady https://www.clinicalhair.cz/ na trichologickém vyšetření a vřele to doporučuju. Konečně přišli na to v čem je problém a nasadili mi na základě toho léčivou kúru. Stačilo pár měsíců a bylo po problému 🙂 mají pobočky po celé republice, tak na to určitě mrkni 😉

Anička Vi
      Účastník

Já si rostlinnou barvou Khadi barvím vlasy už několik let a za nic bych jí neměnila. Mám díky ní vlasy zdravé, pevné a lesklé jako jsem dřív s obyčejnou barvou vůbec neměla 🙂

Jitka K
        Účastník

Taky mi hodně vyhovuje, stejně jako jejich ajurvédská kosmetika, vyloženě dělá zázraky 🙂

Petra Fuxová
      Účastník

Ahoj holky, když už tu řešíte přírodní barvy. Poradíte i nějaký fajn přírodní šampon na mastný vlasy?

Denisa Řičicová
        Účastník

Rakytníkový šampon Natura Siberica přírodní a má na vlasy uzdravující účinky. Připadám si teď jak nějaká poblázněná bylinkářka, ale já jsem už dlouho neměla tak zdravé vlasy, bez lámání. Naposled asi když jsem byla malá. A k tomu i rostou rychleji.

Viola Kolaciová
        Účastník

Rakytník je (nejen) na vlasy dobrý, já tak trochu ta „poblázněná bylinkářka jsem“, takže vím, co říkám 😀 ne fakt je to hrozně zdravý na vlasy

Denisa Řičicová
        Účastník

Na alpiku mají samé zdravé přírodní věci, nakupuju tam ráda. Člověk si tam jde pro šampon a narazí na spoustu úžasných věcí. :))

Viola Kolaciová
        Účastník

Tak to už je co říct, když to říká paní nebylinkářka 😀 ale je to tak, já jinde kosmetiku už dávno nekupuju. Stejně všechno najdu tam hezky pohromadě

ČAUKO 😊 Na mastný vlasy fakt doporučuju Faith in Nature Grapefruit & Orange https://www.notino.cz/faith-in-nature/grapefruit-orange-prirodni-sampon-pro-normalni-az-mastne-vlasy/p-16083536/ Je přírodní, krásně voní po citrusech a vlasy po něm zůstávají déle svěží. Objednávám ho z Notina a zatím za mě nejlepší, co jsem zkusila.

Petra Fuxová
        Účastník

Děkuju Alčo, používáš k tomu i nějaký kondicionér, nebo ti stačí jen ten šampon?

Jasně Peti 😊 K tomu šamponu používám i kondicionér ze stejné řady https://www.notino.cz/faith-in-nature/grapefruit-orange-prirodni-kondicioner-pro-normalni-az-suche-vlasy/p-16083547/. Je taky přírodní a nijak vlasy nezatěžuje, což je super, když se ti jinak mastí. Vlasy jsou po něm jemný a jdou krásně rozčesat. Někdy ho ale vynechám, když chci jen rychlý mytí, ten šampon zvládne i sám o sobě dost dobře.

bertik ber
      Účastník

Já používám tuhle barvu https://www.khadi.cz/khadi-rostlinna-barva-na-vlasy-ciste-indigo a je skvělá. Vypadá perfektně, skvěle kryje a drží a snadno se používá. Mám s ní vlasy úžasně hebké, lesklé a pevné 🙂

Alizee Kmetová
        Účastník

Díky za tip, mají krásné odstíny, takže bych to určitě zkusila. Nemáte zkušenost jestli dobře kryje i šediny?

Mám s touto značkou také dobré zkušenosti, dlouho vydrží 🙂

Kamila Novotná
      Účastník

Ahoj holky, kdo si barvíte vlasy doma, máte zkušenost s rostlinnými barvami na vlasy? Můžete doporučit nejlepší značku?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL