Cestovní pojištění

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Cestovní pojištění

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor
      Bella 4
      Účastník

A bylo vám vždy vše vyplaceno přes ten webový srovnávač? Funguje to v pořádku? Mám z toho trochu respekt..

Já taky brala odsud. Vždy vše vyplaceno – mám odsud i havarijní pojištění, životní a vždy cestovní. Jednou nás to zachránilo na dovolené, když se nám porouchalo auto. 🙂

Mirka Kočičková
        Účastník

To se nemusíte bát, je to opravdu důvěryhodný srovnávač. Nám bylo vše vyplaceno, jednou jsme bohužel byli i hospitalizování skrz šílené bolesti břicha na infuzi a to nám vše bylo vyplaceno a kryto. 🙂

Veronika Daňková
      Účastník

My tedy ikdyž jedeme přes cestovku, tak frčíme přes klik.cz. Cestovky mají většinou dost holé a drahé pojištění, takhle si navolíte co všechno potřebujete a za výhodnou cenu a dle recenzí i můžete vybrat nejvíce věrohodnou pojišťovnu.

Hanka Lýsková
      Účastník

Souhlasím, za mě taky bereme přes tento srovnávač, je nejvěrohodnější i dle recenzí a vše vždy proběhlo hladce a byli jsme vždy spokojená celá rodina, máme přes ně i pojištěného psa, domácnost i havarijní pojištění.

Barbora Holkova
      Účastník

U cestovního pojištění si dávám pozor na to, aby tam byla krytá aktivita, kterou tam budete dělat. Některé pojišťovny mají vysokohorskou turistiku nad 2500m už v rizikových sportech, za které si musíte připlatit. Takže opravdu podmínky raději pročíst.

Mirka Kočičková
      Účastník

Čauky, my vždycky bereme co nejvyšší léčebné výlohy (úrazy, hospitalizace,nemoci cokoliv) + když cestujeme autem tak vždycky asistenci xxl, ač máme poměrně nové auto, nikdy nevíte co se může stát. Rádi si to vše nastudujeme, takže za nás webový srovnávač klik, myslím si že má i výhodné pojištění, srovnáte si to např. od nejnižší po nejvyšší cenu a máte na vše klid a nikdo vám nenabízí nic navíc.

Miluška Hanáková
      Účastník

Ahoj holky, kde zařizujete cestovní pojištění? Kde jste nejvíc spokojené? Co vše dle vás je ideální aby pojištění obsahovalo? Děkuju za zkušenosti.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL