CLip in

• Toto téma obsahuje celkem 16 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jumbi a poslední změna proběhla před 8 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 16 vláken odpovědí
  • Autor
      Jumbi
      Účastník

Bohužel Praha ale tak tady se určitě něco najde 🙂

Millius
      Účastník

Ahoj kde bydliš mužu ti kadeřnctví doporučit jestli jsi třeba z Brna

Jumbi
      Účastník

Aha no tak to asi budu muset na internetu pohledat nějaké kvalitni kadeřnictví kde by mě to udělali, potřebuju ty vlasy zahustit mam to strašny

PetraSe
      Účastník

Clipinky ti vlasy nemají jak poničit neblázni vždyt to je na pinetce nebo na nalepovacím proužku či nějak jinak. Kdykoli se mužeš rozhodnout jestli si je dáš nebo ne. A co se prodloužení týka tak to taky hned neznamena že prodloužení = zničené vlasy, to je blbost měla jsem je tolikrat prodloužené a vlasy mám v pořádku. http://www.clip-vlasy-levne.cz se mi jevi jako jedna z těch co prodává ty kvalitnějši clipy

Jumbi
      Účastník

A nemuže to jako poničit vlasy? Četla jsem že prodloužení vlasu muže mit na tve vlastní vlasy neblahy vliv….

kleer
      Účastník

Taky když nakupuju pokažde vidim gramáž

PetraSe
      Účastník

Ahoj ano je 🙂 alespon na http://www.clip-vlasy-levne.cz to tam vždycky je 🙂

LucinD
      Účastník

Když to kupujete online tak je tam delka a gramáž napsája?

Lukas28
      Účastník

Přítelkyně to taky používá na ruzné plesy a akce na které si děla nějaky speciální učes. Jako chlap musím řict že bych to na první pohled nepoznal umi to totiž dobře zamaskovat ale na druhou stranu když pak přijde na věc tak je to dost hruza nekolikrat mi to zustalo v ruce až sem se lek….. 😀

PetraSe
      Účastník

Ahoj jo já jsme to nakonec taky tak vyřešila poslala jsem jim obrázek a oni to kupodivu fakt trefili (musim řict že jsem k tomu byla prvně trochu skeptická). Docela mě taky překvapilo že to není prakticky nejde rozeznat

Jumbi
      Účastník

S barvou se netrap dle mých zkušeností s http://www.clip-vlasy-levne.cz ti je bezproblémů vymění za jinou barvu. Dokonce sem se dočetla že jim mužeš poslat fotku vlasu a oni ti odstín vyberou sami.

PetraSe
      Účastník

Tak to je fajn já bych si je totiž občas chtěla natočit do loken atd…. A to barveni se ptám skrz to kdybch se netrefila do odstínu…

DanisA
      Účastník

Ty co mám já tak ti určitě ano protože to bylo přimo napsáno na stránce kde jsem je kupovala

PetraSe
      Účastník

Holky a mužu se optat mužou se ty clipy dobarvovat, natáčet, fenovat atd?

Jumbi
      Účastník

čauvec ja taky kupuju z clip-vlasy-leve .cz . Musím řicte, že mi vydržely nejdyl ze všech ale možna je to taky tim že sem si na ty clipy koupila lepši šampon a kondicioner 🙂

DanisA
      Účastník

Taky nakupuju převážně na clip-vlasy-levene .cz a beru od nich i clip-in na občasné prodloužení a dokrašlení učesu je to parada a nezniči to vlasy! :

Masri
      Účastník

Ahoj chtěla bych si prodloužit vlasy na přiležitostnou akci nebo třeba na ples nebo diskoteku jenomže s tím nemám moc zkušenosti a tak se obracim na vás. Neníčí clip in vlasy? Můžou se dobarvovat když bych netrefila odstín? A je lepši uměle nebo pravé vlasy nebo je to jedno?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 16 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.