dárek

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 vláken odpovědí
  • Autor
      Emma Hudcová
      Účastník

Super je třeba únikovka, mrkni tady https://www.unikova-hra-praha.cz

Jituuskaa K
      Účastník

Já vždy originální dárky vyberu v galerii Harfa v pražských Vysočanech. Chodím tam moc ráda, je tam příjemně a jsou tam dobrý obchody. Mám teď i jejich aplikaci a mám často i hezký slevy 🙂

Kamča Nová
        Účastník

A co jsi naposledy vybrala jako dárky? Potřebuju trochu inspiraci a nápady, sama už moc nevím 🙂

Jituuskaa K
        Účastník

Podle mě třeba šperk potěší vždy, nebo nějaký hezký doplněk jako šátek apod. Manželovi jsem tam koupila naposledy luxusní hodinky, dětem hračky od Disneyho, opravdu je z čeho vybírat 🙂

Kamča Nová
        Účastník

Moc díky, byla jsem tam teď už podruhý. Dárky jsem sehnala a teď jsem si šla sama užít nákupy 🙂

my si davame hlavne prakticke darky, toho meho vzdycky potesi nejake kvalitni obleceni

leno syko
      Účastník

Já nakupuji dárky na darkoviny, které mám moc ráda.

Ronda Rousey
      Účastník

Já jsem koupila svému miláčkovi na svátek profi aku-vrtačku na ruční-nářadí.

Bára Nováková
      Účastník

No to je nápad:-) myslím že to všechno nakoupím tady a mám klid 🙂 Moc díky za tip 🙂

Simona Nováková
      Účastník

Snad jsem ti nějak pomohla:-) Je tam toho celkově hodně na tomto eshopu.. I na ty svátky myslím že tam určitě vybereš:-) třeba hrneček se jménem nebo tak 🙂

Bára Nováková
      Účastník

Ty jo to je dobrej nápad, to vypadá moc dobře:-)

Simona Nováková
      Účastník

Tak to mě trochu zmátlo 😀 nevadí.. Jj tedka jsem kupovala na svatbu kamarádce.. https://www.nekupto.cz/darky-pro-par/ tady z téhle stránky sklenice na víno pěkně do páru je tam super výběr:-)

Bára Nováková
      Účastník

Nene myslela jsem tip zvlášt pro ženu a muže… je to pro kamarády, kteří mají chvíli po sobě svátek tak je chci něčím potěšit:-) Ale jak tak mluvíš o těch párových,, to zní taky dobře. Budu určitě kupovat i něco rodičům k narozeninám.. Máš nějaký tip? 🙂

Simona Nováková
      Účastník

Myslíš jako párový dárek jako pro oba?

Bára Nováková
      Účastník

Ahojky, nemáte nějaký tip na dárek ke svátku?? pro muže i ženu?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.