Úvodní stránka › Diskuze › Hlavní fórum › Dárek pro rodiče
- Toto téma obsahuje celkem 42 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Žaneta Studničková a poslední změna proběhla před 5 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
-
11. 3. 2025 v 14:13 #101415Žaneta StudničkováÚčastník
Já jsem taky sáhodlouze řešila, co jim dát. Stejně mi to hodili na hlavu, že bych prý udělala nejlíp, kdybych jim koupila poukázku do supermarketu 😀
-
14. 3. 2025 v 0:02 #101462Verča PavkováÚčastník
co jsi jim tehdy dala, že nebyli spokojení? jestli se můžu zeptat
-
14. 3. 2025 v 23:51 #101468Žaneta StudničkováÚčastník
Nechala jsem jim zabalit dárkový balíček na notinu, ve kterém měli spoustu doplňků stravy, které v jejich věku potřebují. Byla jsem jediná, kdo ocenil to pěkné dárkové balení a vlastně všechno :/
-
-
2. 3. 2025 v 18:12 #101267Alena PtáčníkováÚčastník
Já mám nejraději zážitkové dárky, protože na rozdíl od věcí, které se časem opotřebují nebo zapadnou mezi ostatní, vzpomínky zůstávají napořád. Baví mě objevovat nová místa, zkoušet něco neobvyklého a sdílet zážitky s blízkými. Proto jsem pro mamku tentokrát vybrala voucher do Světa Medúz https://koupit.svetmeduz.cz/dospeli/ . Myslím, že to pro ni bude krásný a nevšední zážitek. Už jsem tam byla loni s malou a manželem a za nás fakt super místo 🙂
-
24. 2. 2025 v 19:45 #101179Ester MaláÚčastník
Mamka měla narozeniny v lednu, taky nevím vždycky co ji koupit, na všechno řekne, že je to zbytečný, tak ji kupuju různé krémy, má suchou pokožku, každý večer si maže nohy, tak jsem taky jednou nedostala vynadáno, že kupuju zbytečnosti 😀
-
9. 3. 2025 v 20:23 #101368Karolína PeterkováÚčastník
Tak to máme podobně, já ji vždycky vyberu ten její (má oblíbený z notino) a tím si maže nohy, ruce, na obličej ji pořizuju noční krém, denní nepoužívá, protože prý nemá ráno čas, ale aspoň večer 😀 já musím ráno i večer teda, cítím se potom i líp, že mi pokožka dýchá 🙂
-
-
24. 2. 2025 v 19:30 #101177Kamila NovotnáÚčastník
Mamince jsem vybrala teď k narozeninám tyhle krásné náušnice https://www.evolutiongroup.cz/stribrne-nausnice-krouzky-se-syntetickym-opalem-bile-11403-1-white/ a mohla jsem si vybrat ještě jedny jako dárek 🙂 mají krásné a originální šperky, tak sdílím 😉
-
20. 2. 2025 v 21:00 #101093Martina SuraÚčastník
Zdravím všechny, naši budou mít letos kulatiny a chtěla bych jim pořídit opravdu kvalitní a výkonný tyčový vysavač. Budu ráda za doporučení.
-
23. 2. 2025 v 0:07 #101140Ella NováčkováÚčastník
Taky mám vysavač od značky DOMO a opravdu je silný, vysaje spolehlivě každý povrch a dobře se drží. Taky nikde nezavazí a je pořád po ruce.
-
23. 2. 2025 v 10:59 #101150Jana HavlováÚčastník
Dobrý den, jsem ráda, že jsem narazila na tuto diskuzi! Zrovna vysavač vybírám, ale ani by mě nenapadlo vybírat tyčový. Taky jsem ráda, značka DOMO má výborné recenze, takže si jdu vybrat ten nejlepší 🙂
-
22. 2. 2025 v 11:58 #101126Petra FuxováÚčastník
Já mám doma tady tento od DOMO https://www.domo-elektro.cz/p/domo-do42102sv-tycovy-a-rucni-vysavac-li-ion-zlaty jsem s ním maximálně spokojená. Je lehký, výkonný a díky Li-Ion baterii vydrží dlouho na jedno nabití. Navíc ho můžeš snadno přeměnit na ruční vysavač, což je super praktické. Určitě doporučuju, rodiče z něj budou nadšení! 😊
-
-
14. 2. 2025 v 8:14 #100895Leona NovákováÚčastník
Třeba nějaký kvalitní kolagen pro zdraví kloubů a pleti, vitamíny na podporu energie nebo omega-3 pro zdraví srdce. Pokud mají nějaké specifické potřeby, určitě vybereš i doplňky, které jsou přímo na míru pro různé věkové kategorie a potřeby. Navíc, tyto produkty jsou něco, co jim může opravdu přinést pozitivní změnu, aniž by to byla „blbost“. 😊
Určitě by to mohlo být milé a praktické překvapení!
-
14. 2. 2025 v 0:14 #100887Jana MaláčováÚčastník
Taky ji máme – manžel ji ode mě dostal pod stromeček a je to opravdu krásná vzpomínka, která zachycuje postavení hvězd k určitému datu a k určitému místu. Navíc si můžete vybrat design, který se Vám nejvíc líbí a taky rozměr a materiál. Já jsem vybrala tuto a je nádherná http://www.povesto.cz/p/hvezdna-mapa-hexa
-
12. 2. 2025 v 9:15 #100833Dita SamarenkaÚčastník
Za mě povesto.cz, mrkněte – mají fakt krásné hvězdné mapy nebo obrazy, určitě u nich vyberete. Navíc mají skvělou kvalitu a mě samotnou hvězdná mapa k výročí od manžela potěšila a visí nám v obýváku.
-
10. 2. 2025 v 14:40 #100777Gábina StrouhalováÚčastník
Zdravím všechny, poradíte – já bych chtěla vybrat pro rodiče, kteří budou mít letos výročí, nějaký personalizovaný obraz. Máte někdo zkušenost? Kde vybírat?
-
10. 2. 2025 v 10:33 #100763Marika NováÚčastník
Ahoj, doporučila bych zkusit něco praktického a užitečného,když nechceš kosmetiku, tak například:
Doplňky stravy od Alpika – jejich produkty jsou kvalitní a zaměřují se na podporu zdraví, což by mohlo být skvélé pro rodiče, kteří jsou v důchodu. Mohli by ocenit například přírodní multivitamíny nebo přírodní doplňky pro podporu imunity, trávení nebo kloubů.
Mají tam i pohlcovače pachů – pokud mají doma třeba sklep nebo šatnu, kam se občas uchovávají věci, které mohou zapáchat, může být pohlcovač pachu velmi praktický.
Taky můžeš zvolit dárek spíše ve formě zážitku, který si mohou užít doma, třeba nějaké relaxační pomůcky jako masážní podložky nebo aromaterapeutické difuzéry.
-
27. 2. 2025 v 10:00 #101224Jana HolešovskáÚčastník
Ahoj, já jsem jim udělala takovej balíček vitamínů přímo od Alpika 😀
Stejně si vitamíny kupují, tak aspoň si pak mohli koupit něco jinýho co chtěli. Babičce jsem koupila ten likvidátor pachu, protože za ní ráda chodím, ale má asi sto koček, tak mi to nebylo už moc příjemný, když jsem u ní seděla dlouho. Takhle vždycky našplíchám, když už je na mě moc „dusno“ a je to fajn.
-
-
2. 2. 2025 v 21:36 #100660Ella NováčkováÚčastník
Tady je objednávám já http://www.kamennezdravi.cz/leciva/schindeleho-mineraly-400g-v-plechove-doze Máte dopravu zdarma a doporučuji si jejich stránky pročíst, dozvíte se hodně informací.
-
1. 2. 2025 v 22:10 #100652Denisa GantováÚčastník
Zdravím, to mě zajímá, taky bych takové minerály vyzkoušela. Napíšete prosím, kde bych si mohla přečíst víc informací a třeba je rovnou i objednat?
-
31. 1. 2025 v 22:04 #100649Ella NováčkováÚčastník
Já pro všechny babičky a dědy, ale i pro sebe, objednávám Schindeleho minerály. Ty skvěle fungují na celkové zdraví, vitalitu a zlepšují i stav civilizačních nemocí (vysoký tlak, cukrovka, artroza ..). Máme je prostě v rodině vyzkoušené a opravdu fungují jak mají. Tělu dodají potřebné minerály, odvádí toxiny z těla, ale je toho daleko víc.
-
30. 1. 2025 v 22:08 #100626Jana HavlováÚčastník
Dobrý večer, máte prosím někdo doporučení na kvalitní doplněk stravy pro seniory? Jaký doporučíte na celkové zdraví v tomto věku?
-
25. 1. 2025 v 21:58 #100563Vivinka luÚčastník
Hezké dárky vždy vyberu v galerii Harfa (pražské Vysočany), kdo jste z okolí tak mně se tam moc hezky nakupuje, je tam super výběr a prostředí a s jejich aplikací mám super slevy 🙂
-
17. 12. 2024 v 16:49 #99944Bella 4Účastník
A co mamce vybrat třeba nějaký hezký šperk? Já jsem mamince vybrala krásné perlové náušnice naposledy k narozeninám a byla z nich nadšená 😉 zkus se mrknout sem https://www.evolutiongroup.cz/ mají kvalitní české šperky a moc hezký výběr 🙂
-
23. 1. 2025 v 9:51 #100498Petra konečnáÚčastník
EvolutionGroup má nádherné věci! Já jsem dostala na vánoce náramek z perliček, co jsem si moc přála, takže mě manžel udělal hroznou radost a konečně z toho mám set. Mám tam od nich ještě naušnice a náhrdelník také z říčních perel. Šperky jsou nádherné a sama tam vždy vybírám pro mamku nebo ségru.
-
-
13. 12. 2024 v 21:13 #99838Mirka KočičkováÚčastník
Zdravím, vybírám do nového baráčku židle do jídelny, jaké máte vy? Chtěla bych nějaké které by se hodily do interiéru, který je světlý a budou tak světle růžové závěsy, takže pokud možno, tak něco v pastelové barvě 🙂 Díky
-
14. 12. 2024 v 21:54 #99861Ester MaláÚčastník
https://www.ezidle.cz/jidelni-zidle-aura/6973/p tyhle jsou docela neobvyklý a hezký O:)
-
15. 12. 2024 v 22:32 #99900Mirka KočičkováÚčastník
Ty jsou moc pěkné, ale je jich tam víc, které se mi líbí 😀 teď mám dilema 😀 ale děkuji moc 🙂
-
-
13. 12. 2024 v 14:07 #99833Barbora HolkovaÚčastník
A co takhle nějaké delikatesy? Jídlo, koření nějaké speciální čaje? Tím nic nezkazíte.
-
11. 12. 2024 v 14:04 #99792Kristýna JíňováÚčastník
Zdravím,vidím, že všichni máme problém, co koupit rodičům k vánocům 😀 Já měla nápad, mají staré sezení na zahradě, tak bych jim ráda pořídila nové. Máte nápad kde bych mohla za rozumnou cenu koupit?
-
12. 12. 2024 v 23:29 #99817Ester MaláÚčastník
Pěkná posezení na zahradu mají třeba na ezidle, mrkni tam 🙂
-
13. 12. 2024 v 21:18 #99839Kristýna JíňováÚčastník
Super, děkuju, mají tam i hezký doplňky na zahradu, tak jsem to k tomu přidala 🙂
-
15. 12. 2024 v 22:37 #99901Ester MaláÚčastník
Souhlasím,mají i hezký doplňky, já mám solární lampy na terase a jsou moc pěkný 🙂
-
-
10. 12. 2024 v 21:32 #99772Veronika DaňkováÚčastník
Já jsem teda nadšená z difuzérů a svíček od scentblend. Mají různorodé vůně, krásně to provoní celý byt, líbí se mi i to že jsou zdravotně nezávazné a vypadají i moc hezky, jako dekorace do bytu. 🙂
-
18. 12. 2024 v 18:06 #100013Ester MaláÚčastník
Souhlasím, mám od nich teď tu vánoční svíčku a ta krásně voní. 🙂 Hned má člověk vánoční náladu.
-
-
27. 11. 2024 v 13:18 #99492Jarka NováÚčastník
A co tak poukaz na brýle, teda pokud nosí nějaké. Já jsem jeden rok darovala poukázku do GrandOpticalu mamce i tchýni. Obě nosí brýle a přišlo mi to takové praktické. Využili to, takže jsem byla ráda. A oni také po několika letech vyměnily rámečky za modernější:-)
-
24. 11. 2024 v 20:21 #99401Jana UhlířováÚčastník
Holky, já jsem nadšená z flanelového povlečení od značky Matějovský, které jsem si pořídila na zimu. Už po prvním použití jsem věděla, že to byla skvělá volba! Materiál je krásně měkký na dotek a působí velmi příjemně na pokožku. Lehnout si do takového povlečení je jako se zachumlat do teplého obláčku. Jak je u Matějovského zvykem, povlečení je perfektně ušité, proto ho rozhodně doporučuji! Už teď se těším na další noc v tomto povlečení. 😊❄️ http://www.matejovsky-povleceni.cz/povleceni-shelby.html
-
24. 11. 2024 v 17:52 #99397Miluška HanákováÚčastník
Ahoj, já už mám tedy jen maminku a její největší koníček kromě procházek se psem je úklid. Napadlo mě zkusit něco nového a šetrného k životnímu prostředí, co jí hezky provoní prádlo a udělá radost. Narazila jsem na tento balíček – https://ecohaus.cz/products/vanocni-balicek-v-hodnote-2274-kc a objednala jsem ho. Líbí se mi že tam je i esenciální olej, to maminka využije, minulý rok jí koupil manžel difuzér. 🙂
-
17. 11. 2024 v 14:37 #99219Ester MaláÚčastník
Ahoj! Měla jsem stejný problém s dárky pro své rodiče – taky už mají všechno a nic moc nepotřebují. Nakonec jsem jim koupila závěsné solární lucerny a byl to trefa do černého! Dali si je na zahradu a úplně si je zamilovali. Lucerny vypadají krásně, svítí příjemným teplým světlem a díky solárnímu nabíjení se o ně vůbec nemusí starat. Objednala jsem jim tady tyto z e-shopu bezdoteku https://www.bezdoteku.cz/ledsolar-zavesna-solarni-venkovni-hlinikova-lucerna-2-ks–bezdratove–ipro–15w–tepla-barva/. Rodiče mi dokonce říkali, že si s nimi večer užívají úplně jinou atmosféru, a pochvalovali si, jak je to praktické. Určitě doporučuju, třeba se jim taky zalíbí! 😊
-
17. 11. 2024 v 0:27 #99208Ella NováčkováÚčastník
Zdravím, já jsem letos objednala pro rodiče a tchánovce povlečení od Matějovského. Mají ho moc kvalitní a hlavně vydrží roky jako nové a oni už si takové kvalitní věci v důchodu nekoupí, takže budou mít určitě radost.
-
20. 11. 2024 v 0:11 #99278Dominika MyslínováÚčastník
Já kupuju jen povlečení od značky Matějovský – mají vše precizně zpracované a hlavně jejich povlečení vydrží fakt dlouho krásné a jako nové. Navíc mají skvělé materiály a velký výběr.
-
23. 11. 2024 v 22:09 #99372Emma HudcováÚčastník
Holky, jaké povlečení od nich máte na zimu a zahřeje Vás? Doma máme chladněji, snažíme se to nepřehánět s topením, tak bych ráda koupila teplejší materiál, který hezky zahřeje.
-
-
11. 11. 2024 v 20:22 #99136Eliška VondrákováÚčastník
Ahoj, co tak nějaký balíček s prostředky na úklid? Moji rodiče jsou taky v důchodu a kromě zahradničení a úklidu také moc koníčků nemají. 🙂
-
9. 11. 2024 v 19:30 #99089Martina SuraÚčastník
Ahoj holky už nevím, co mám pořád vymýšlet za dárky pro své rodiče. Nemají žádné koníčky a jsou v důchodu. Nemáte prosím někdo nějaké rady, co koupit lidem, kteří mají relativně všechno? Ale žádné blbosti prosím (dobroty, lístky do divadla, kosmetika …) Děkuji moc za rady
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.