Dárek pro rodiče

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Dárek pro rodiče

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 vláken odpovědí
  • Autor
      Vivinka lu
      Účastník

Hezké dárky vždy vyberu v galerii Harfa (pražské Vysočany), kdo jste z okolí tak mně se tam moc hezky nakupuje, je tam super výběr a prostředí a s jejich aplikací mám super slevy 🙂

Bella 4
      Účastník

A co mamce vybrat třeba nějaký hezký šperk? Já jsem mamince vybrala krásné perlové náušnice naposledy k narozeninám a byla z nich nadšená 😉 zkus se mrknout sem https://www.evolutiongroup.cz/ mají kvalitní české šperky a moc hezký výběr 🙂

Petra konečná
        Účastník

EvolutionGroup má nádherné věci! Já jsem dostala na vánoce náramek z perliček, co jsem si moc přála, takže mě manžel udělal hroznou radost a konečně z toho mám set. Mám tam od nich ještě naušnice a náhrdelník také z říčních perel. Šperky jsou nádherné a sama tam vždy vybírám pro mamku nebo ségru.

Mirka Kočičková
      Účastník

Zdravím, vybírám do nového baráčku židle do jídelny, jaké máte vy? Chtěla bych nějaké které by se hodily do interiéru, který je světlý a budou tak světle růžové závěsy, takže pokud možno, tak něco v pastelové barvě 🙂 Díky

Barbora Holkova
      Účastník

A co takhle nějaké delikatesy? Jídlo, koření nějaké speciální čaje? Tím nic nezkazíte.

Kristýna Jíňová
      Účastník

Zdravím,vidím, že všichni máme problém, co koupit rodičům k vánocům 😀 Já měla nápad, mají staré sezení na zahradě, tak bych jim ráda pořídila nové. Máte nápad kde bych mohla za rozumnou cenu koupit?

Ester Malá
        Účastník

Pěkná posezení na zahradu mají třeba na ezidle, mrkni tam 🙂

Kristýna Jíňová
        Účastník

Super, děkuju, mají tam i hezký doplňky na zahradu, tak jsem to k tomu přidala 🙂

Ester Malá
        Účastník

Souhlasím,mají i hezký doplňky, já mám solární lampy na terase a jsou moc pěkný 🙂

Veronika Daňková
      Účastník

Já jsem teda nadšená z difuzérů a svíček od scentblend. Mají různorodé vůně, krásně to provoní celý byt, líbí se mi i to že jsou zdravotně nezávazné a vypadají i moc hezky, jako dekorace do bytu. 🙂

Ester Malá
        Účastník

Souhlasím, mám od nich teď tu vánoční svíčku a ta krásně voní. 🙂 Hned má člověk vánoční náladu.

Jarka Nová
      Účastník

A co tak poukaz na brýle, teda pokud nosí nějaké. Já jsem jeden rok darovala poukázku do GrandOpticalu mamce i tchýni. Obě nosí brýle a přišlo mi to takové praktické. Využili to, takže jsem byla ráda. A oni také po několika letech vyměnily rámečky za modernější:-)

Jana Uhlířová
      Účastník

Holky, já jsem nadšená z flanelového povlečení od značky Matějovský, které jsem si pořídila na zimu. Už po prvním použití jsem věděla, že to byla skvělá volba! Materiál je krásně měkký na dotek a působí velmi příjemně na pokožku. Lehnout si do takového povlečení je jako se zachumlat do teplého obláčku. Jak je u Matějovského zvykem, povlečení je perfektně ušité, proto ho rozhodně doporučuji! Už teď se těším na další noc v tomto povlečení. 😊❄️ http://www.matejovsky-povleceni.cz/povleceni-shelby.html

Miluška Hanáková
      Účastník

Ahoj, já už mám tedy jen maminku a její největší koníček kromě procházek se psem je úklid. Napadlo mě zkusit něco nového a šetrného k životnímu prostředí, co jí hezky provoní prádlo a udělá radost. Narazila jsem na tento balíček – https://ecohaus.cz/products/vanocni-balicek-v-hodnote-2274-kc a objednala jsem ho. Líbí se mi že tam je i esenciální olej, to maminka využije, minulý rok jí koupil manžel difuzér. 🙂

Ester Malá
      Účastník

Ahoj! Měla jsem stejný problém s dárky pro své rodiče – taky už mají všechno a nic moc nepotřebují. Nakonec jsem jim koupila závěsné solární lucerny a byl to trefa do černého! Dali si je na zahradu a úplně si je zamilovali. Lucerny vypadají krásně, svítí příjemným teplým světlem a díky solárnímu nabíjení se o ně vůbec nemusí starat. Objednala jsem jim tady tyto z e-shopu bezdoteku https://www.bezdoteku.cz/ledsolar-zavesna-solarni-venkovni-hlinikova-lucerna-2-ks–bezdratove–ipro–15w–tepla-barva/. Rodiče mi dokonce říkali, že si s nimi večer užívají úplně jinou atmosféru, a pochvalovali si, jak je to praktické. Určitě doporučuju, třeba se jim taky zalíbí! 😊

Ella Nováčková
      Účastník

Zdravím, já jsem letos objednala pro rodiče a tchánovce povlečení od Matějovského. Mají ho moc kvalitní a hlavně vydrží roky jako nové a oni už si takové kvalitní věci v důchodu nekoupí, takže budou mít určitě radost.

Já kupuju jen povlečení od značky Matějovský – mají vše precizně zpracované a hlavně jejich povlečení vydrží fakt dlouho krásné a jako nové. Navíc mají skvělé materiály a velký výběr.

Emma Hudcová
        Účastník

Holky, jaké povlečení od nich máte na zimu a zahřeje Vás? Doma máme chladněji, snažíme se to nepřehánět s topením, tak bych ráda koupila teplejší materiál, který hezky zahřeje.

Ahoj, co tak nějaký balíček s prostředky na úklid? Moji rodiče jsou taky v důchodu a kromě zahradničení a úklidu také moc koníčků nemají. 🙂

Martina Sura
      Účastník

Ahoj holky už nevím, co mám pořád vymýšlet za dárky pro své rodiče. Nemají žádné koníčky a jsou v důchodu. Nemáte prosím někdo nějaké rady, co koupit lidem, kteří mají relativně všechno? Ale žádné blbosti prosím (dobroty, lístky do divadla, kosmetika …) Děkuji moc za rady

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL