Úvodní stránka › Diskuze › Hlavní fórum › Darování vajíček
- Toto téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Marika Nová a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
- 
		AutorPříspěvky
- 

- 
13. 3. 2024 v 8:57 #96161Erika RezáÚčastníkZdravím, na klinice IVF Zlín jsem byla a byla jsem dárkyní. 🙂 Věřím že ty už jsi to také absolvovala. Já jsem tedy byla se vším moc spokojená, všechno proběhlo v pořádku, sestry i doktoři na mě byly velmi milý a přívětivý. Samotný odběr proběhl rychle a bez komplikací. 🙂 - 
25. 4. 2024 v 17:25 #96784Hedvika MaláÚčastníkNěkde jsem četla, že mají v rámci IVF léčby i něco jako věrnostní program, nevíte o tom něco blíž a víc? 
- 
25. 4. 2024 v 22:37 #96792Eva ZáleskáÚčastníkOsobní zkušenost s ním nemáme, ale víc info najdeš na stránkách, přidám link https://www.ivf-zlin.cz/26413n-vernostni-program.. U nás se povedlo hned na první pokus a KET se uchytil. Ale kliniku musím pochválit a vychválit. Opravdu se tady snaží pomoct a jsou velmi milí a vstřícní, prostě tady „chcete“ skončit (samozřejmě v pozitivním slova smyslu). 
- 
20. 2. 2025 v 12:43 #101068Marika NováÚčastníkSouhlasím! 😊 Klinika má opravdu skvělý přístup, ať už se jedná o darování, nebo samotnou léčbu. Já mám osobní zkušenost s jejich péčí a musím říct, že všechno probíhalo hladce a s maximální profesionalitou. Co se týče toho věrnostního programu, slyšela jsem o něm jen samé dobré věci – myslím, že je to super motivace a podpora pro páry, které třeba musejí podstoupit více pokusů. Rozhodně stojí za to se na to mrknout nebo se zeptat přímo na klinice. 
- 
19. 4. 2024 v 21:37 #96669DanutaTvrn TrvnitáÚčastníkA nevíte, jak je to tam s finanční kompenzací? 
- 
20. 4. 2024 v 21:45 #96691Mirka KočičkováÚčastníkKompenzace činí 33 tisíc, víc najdeš právě na stránkách, tak abych nekecala, pokud by se to změnilo nějak od doby, co jsem byla darovat já. 
- 
25. 3. 2024 v 18:54 #96347Ester MaláÚčastníkJá jsem tam taky byla a byla jsem moc spokojená. Pár dní po odběru mě bolelo v podbříšku, ale nic, co by se nedalo vydržet. Vzala jsem si lék od bolesti a odpočívala, za pár dní to bylo zase v pořádku a já mohla fungovat jako dřív. 🙂 
- 
15. 3. 2024 v 11:51 #96192Milinka KlÚčastníkMohu se jen zeptat jak to všechno probíhá? Bolí to? 
- 
25. 3. 2024 v 12:14 #96326Erika RezáÚčastníkKdyž splňujete podmínky dárcovství, tak si pak vyplníte na stránkách dotazník, dle toho Vám pak zavolají a domluví schůzku s doktorem. 🙂 Následně Vám udělají prohlídku a odběr krve a další vyšetření a pak už se jen domluvíte na postupu a zahajuje se stimulační cyklus. Potom až nastane čas je na řadě odběr. 🙂 Ten je v celkové narkóze a trvá pravdu chvilku, tam se není čeho bát. Chvilku si pak poležíte a jdete domů. Někoho pobolívá pár dní podbřišek, někoho ne, to je hodně individuální. Já jsem byla v pohodě. 🙂 
- 
29. 3. 2024 v 9:28 #96402Milinka KlÚčastníkDěkuji Vám za všechny informace. Na stránky jsem se dívala a podmínky bych měla snad splňovat, teď už jen zda vyjdou dobře i testy. 🙂 Vyplnila jsem dotazníček a uvidíme. 🙂 
- 
20. 2. 2025 v 12:45 #101069Marika NováÚčastníkCelý proces probíhal velmi profesionálně a s velkou péčí. 🙂 Po odběru jsem měla jen lehké bolesti v podbřišku, které rychle ustoupily. Moc mi pomohlo odpočívat a případně si vzít něco proti bolesti, jak radí i lékaři. Personál byl opravdu milý a všechno mi předem vysvětlili, takže jsem věděla, co mě čeká. Je skvělé, že ses rozhodla vyplnit dotazník – věřím, že vše proběhne v pořádku a že budeš spokojená, stejně jako já. 😊 Pokud budeš mít jakékoliv dotazy, na klinice ti ochotně vše vysvětlí. Držím palce! 

- 
- 
3. 11. 2021 v 17:20 #79869Dana KalováÚčastníkHolky, byla jste některá darovat vajíčka? A pokud ano, máte některá zkušenost s touto klinikou https://www.ivf-zlin.cz/? Jak jste tam byly spokojené? 

- 
- 
		AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.