Darování vajíček

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Darování vajíček

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      Eva Záleská
      Účastník

Ahoj, já vajíčka darovala opakovaně. Jsem názoru, že když můžu, pomůžu. Každý na to má asi jiný názor, ale já ho změnila po tom, co moje kamarádka dlouhou dobu nemohla otěhotnět, a pak ji zjistili cysty na vaječnících. Takto můžu pomoct někomu k miminku, takže já jsem pro darování.

Helenka M
      Účastník

Já jsem byla darovat také ale u nás v Teplicích na klinice Stellart. 🙂 Děti svoje už mám a další s partnerem jsem nechtěli a nechceme. Tak jsem si říkala, že bych právě mohla pomoci nějaké jiné ženě, která nemůže mít děti ze svého vajíčka.

Petra konečná
        Účastník

Ahoj, prosím tě nemám kliniku daleko. Také jsem nad tím přemýšlela, splňuji podmínky, alespoň doufám a do věku se vlezu, ale mám z toho strach. Celkově nemám ráda moc doktory a pobyty v nemocnici, takže mě to zatím toto hodně brzdí.

Helenka M
        Účastník

Nemáš se vůbec čeho bát. 🙂 Není to bolestivý zákrok a hlavně teda nemusíš být nikde v nemocnici, ale jdeš domů. Dívej domluv si s nimi schůzku https://www.stellart-clinic.cz/darcovsky-program/darovani-vajicek/, pan doktor tě vyšetří na co je potřeba a vezme ti krev, pak když je vše ok s tebou naplánuje hormonální stimulaci a až je vše připraveno, tak se jde na odběr. Trvá to asi 10-15 minut v celkové narkóze a já jsem šla za hoďku po odběru domů. 🙂 Manžel tam na mě počkal. 🙂 Všechno proběhlo opravdu rychle a v pořádku. 🙂

Petra konečná
        Účastník

Uf, děkuji moc za odkaz i za povzbuzení a ujištění že to nic není. Odemně na to totiž nikdo nešel, takže se nemám moc kde zeptat. Myslela jsem si že budu právě muset být třeba přes noc někde v nemocnici. Tak v tomto případě řeknu kamarádce aby šla se mnou. 🙂 Objednám se a uvidíme. 🙂

Klára Doležalová
      Účastník

Holky, teda – nikdy mě nic takového nenapadlo, ale teď jsem si hledala nějaké informace a asi taky kliniku IVF Zlín kontaktuju a zjistím co a jak.

Marika Janková
      Účastník

Moc díky za doporučení na kliniku ve Zlíně. Četla jsem na různých diskuzích samé pozitivní recenze. Hned zítra je oslovím a domluvím si konzultaci.

Sylva Krajčová
      Účastník

Taky o této klinice uvažuju a chystám se je oslovit. Četla jsem na ně dobré reference a mají na svých stránkách vše krásně popsáno http://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek

Denisa Gantová
      Účastník

Já jsem darovala letos na klinice IVF Zlín. Klinika je výborná, doktoři taky a chovali se ke mně všichni moc hezky. Navíc mi zaplatili veškeré výdaje, které mi v souvislosti s darováním vznikly.

Marika Janková
      Účastník

Zdravím, přemýšlím, že bych darovala svoje vajíčka a tím pomohla nějaké ženě, která sama děti mít nemůže. Jaký na to máte názor? Daroval jste někdo vajíčka?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL