Darování vajíček

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Darování vajíček

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      Ester Malá
      Účastník

Holky a vysvětlili vám na klinice celý postup, jak to bude probíhat? Jak jste byly spokojené s přístupem a informovaností?

Moc všem děkuju za komentáře a doporučení na kliniku IVF Zlín! Hned v pondělí je kontaktuju a domluvím si konzultaci.

Adéla Machalová
      Účastník

Holky, taky je kontaktuju a domluvím si konzultaci. Občas mě tohle téma taky napadne, ale nevěděla jsem na jakou kliniku se obrátit, tak jsem ráda za doporučení.

Stáňa Valkounová
      Účastník

Taky jsem darovala vajíčka na klinice IVF Zlín a jak píše Dominika – kliniku vřele doporučuji, mají opravdu hezký přístup a doktoři vše vysvětlí a mají hezký přístup.

Já jsem jednou vajíčka darovala na klinice ve Zlíně. Proces je to delší, ale samotný odběr je rychlý a probíhá v krátké narkóze. Musím říct, že na klinice se mi celkově moc líbilo. Všechno mi vysvětlili, hezky se o mě starali a hlavně mi kompenzovaly veškeré výdaje, které mi v souvislosti s darováním vznikly.

Denisa Gantová
      Účastník

Zdravím, to mě teda taky zajímá! Počkám si na komentáře.

Dobrý večer, mát prosím někdo zkušenost s darováním vajíček? Co to obnáší a na jaké klinice jste byly?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL