Darování vajíček

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Darování vajíček

• Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Marika Janková a poslední změna proběhla před 3 hodinami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      Marika Janková
      Účastník

Zdravím, taky doporučuju kliniku ve Zlíně 👍 Já pracuju na směny a bála jsem se, že to nepůjde skloubit s prací, ale termíny kontrol se se mnou snažili řešit co nejvíc flexibilně. Kompenzace 33 tisíc mi přišla fér hlavně za čas a cestování, ale největší pocit byl stejně ten, že člověk někomu opravdu pomůže. A celý proces byl mnohem rychlejší a klidnější, než jsem si předtím představovala.

Klára Doležalová
      Účastník

Ahoj všichni, já jsem do toho šla minulý rok právě v IVF Zlín a nejvíc mě překvapilo, jak lidsky tam ke všemu přistupují 😊 Měla jsem strach z hormonů i samotného odběru, ale všechno mi dopředu vysvětlili a člověk tam nikdy neměl pocit, že je jen „číslo“. Odběr proběhl rychle a po odpočinku jsem odjela normálně domů. Upřímně jsem čekala mnohem náročnější proces.

Holky, a je tam to darování anonymní? Nemůže se pak stát, že by si mě pak někdo časem dohledal?

Bella 4
        Účastník

Chápu tě Ali, tohle napadne asi každou. Ale u nás je to fakt ze zákona anonymní. Navíc v tom IVF centru ve Zlíně na tohle docela dbaj. Už předtím mi to úplně v klidu a dopodrobna vysvětlili, jak to celý probíhá i co se děje potom, kdyby něco. Žádný jména, kontakty ani nic, co by tě mohlo zpětně někdo dohledat, se prostě nepředává. Ta klinika to má nastavený tak, že dárkyně a příjemkyně se vůbec nedaj identifikovat, ani jedna o druhý nic konkrétního neví.

Emma Hudcová
      Účastník

Dobrý večer, taky mám zkušenost s klinikou ve Zlíně a můžu ji doporučit 👍 Personál je hodně příjemný a všechno ti vysvětlí, takže se člověk cítí v klidu. Pro mě bylo důležité, že to není žádný „horor“, jak si někdo představuje, ale spíš dobře zvládnutý proces. A úplně nejvíc je ten pocit, že tím někomu reálně pomůžeš k miminku ❤️

Kateřina V.
      Účastník

Holky, pokud váháte, můžu doporučit. Za ten pocit to rozhodně stojí. Pomůžete rodině, která by jinak mimčo neměla. Co se darování týká, doporučuji projít web kliniky nebo mají svůj další web https://www.darovatvajicka.cz/. Nemusíš mít z ničeho obavy, časově náročné to není, akorát si musíš udělat čas na kontroly a návštěvy…a pak den odběr. Skloubit s prací to asi jde, já studovala a chodila na brigádu a bylo to v pohodě.

Zdravím, já jsem darovala na klinice IVF Zlín a nakonec to bylo mnohem víc v pohodě, než jsem čekala 😊 Samotný odběr nebolí, je to rychlé a člověk jde ten den normálně domů. Co se týče času, je to pár návštěv, ale nic, co by se nedalo zvládnout i při práci. A ta kompenzace kolem 33 tisíc je fajn bonus za čas, kdy třeba nejsi v práci. Mrkni na jejich stránky, najdeš tam veškeré informace http://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek

Jana Uhlířová
      Účastník

Ahoj holky, můžu se zeptat, jak to darování vajíček vlastně probíhá? Přemýšlím nad tím, ale mám z toho trochu obavy, hlavně jestli to bolí a jak je to časově náročné. A řeší se nějak i to, když člověk chodí normálně do práce? Budu ráda za reálné zkušenosti 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL