Dekorace do interiéru

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Dekorace do interiéru

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 vláken odpovědí
  • Autor
      Mirka Kočičková
      Účastník

Ahoj, za mě Kliklap vypínače, to je moje srdcovka. Měla jsem za to, že pojedu nonstop modernu v bílé barvě, ale převládly zemité tony a retro vypínače 😀 Doladí krásně interiér, i manželovi se líbí. Měl je velmi rychle nainstalované bez problému.

Karolína Cu
      Účastník

Nějaký věci jsem pořídila na bakly, občas něco z ikea.

Eva Záleská
      Účastník

A co některá z těchto variant – https://laab.cz/fotky-na-zed? My si tam nechávali dělat rodinnou fotku na plátno, teď ji máme v obýváku a krásně se tam na zdi vyjímá a vždy mi připomene tu chvíli, kdy jsme ji fotili.

Jana Malovaná
        Účastník

Taky jsme si využili jejich služby – nechávali jsme si tam vyvolat nějaké fotky. A ještě mě zaujala fotoalba, která nabízí. Konkrétně to dřevěné je naprosto dokonalé 🙂 .

Tereza Makovská
      Účastník

Kupuju dekorace třeba v pepku, jysku a občas i v květinářství u nás v ulici. Prostě mi to musí padnout do oka.

Jitka K
      Účastník

Chtěla bych pořídit na Vánoce nějaké nové fotky jako dekoraci do bytu. Ráda bych zvolila ale jiný povrch než klasický fotopapír a fotky v rámečku. Nemáte z něčím zkušenosti co by vypadalo dobře, kvalitně?

Erika Rezá
        Účastník

Ahoj, co třeba od Fotoobrazy z plátna? Dělají tisk na sklo, dřevo, překližku, kapa desku nebo i plátno. My máme doma foto na dřevě a na skle. Obojí vypadá opravdu krásně. Mohu je doporučit. 🙂

Jitka K
        Účastník

Děkuji za tip. Neznám je. Mohu vědět jak vypadá foto na tom dřevě? Případně jak se takový obraz udržuje? A ten tisk na sklo může být velmi hezký, jen není tam vidět rozkostečkování?

Erika Rezá
        Účastník

Tady se můžete podívat https://www.fotoobrazyzplatna.cz/c/tisk-na-drevo-sklo/tisk-na-drevo-z-vlastni-fotografie, dřevo je více strukturované, je tam vidět kresba dřeva. 🙂 Foto na skle je dokonalé, fotografie je živá. Foto je kvalitní na jakémkoliv materiálu. Co se údržby týče, není třeba o ně nějak zvlášt pečovat. Určitě není doporučeno je čistit na mokro, omývat atd. 🙂

Viki Křivá
      Účastník

Holky já bych potřebovala sehnat do dětského pokoje nějaké samolepky na zeď, ale něco hezkého se zvířátkama. Kupovali jste někde?

Veronika Nováková
        Účastník

Já jsem brala na Praďoch, objevila jsem to když jsem tam vybírala triko pro kámošku na vánoce a našla jsme že mají právě i lepky na zeď pro děti i pro větší, což mě docela nadchlo, takže jsme objednávala a super. Hezky drží a malýmu se to moc líbí. 🙂 A mají tam i lepky k vypínačům. 🙂

Viki Křivá
        Účastník

No to bych potřebovala něco takového, mají i barevná zvířátka nebo jen černobílé? Já jsem už něco objevila, ale většinou sem i to moc nelíbilo.

Veronika Nováková
        Účastník

Mají. Já jsem brala tady ty sovičky https://www.pradoch.cz/samolepka-na-zed-sovicky/ a pak ještě nějaké samostatně. Mají i samolepky na auta, to jsem brala takovou tu klasiku Dítě v autě. Jako ten sortiment mě docela překvapil..

Danka 88
      Účastník

Mám hodně věcí z Bakly, teď jsem si tam koupila krásný hrnky, sdílím https://www.bakly.cz/villa-collection-kameninovy-hrnek-se-stromem-hela-05l-sand-349237 🙂

Ester Malá
        Účastník

Jojo, tam se nakupuje fakt dobře.

Helenka M
      Účastník

Dobrý den, potřebovala bych taky torchu poradit, hledám nějaké hezké moderní a možná trochu i atypické stolky do obýváku. Máme hodně takový dřevěný dekor všude, celkově u nás vede dřevo a cihla, kámen. Takže bych chtěla něco takového aby nám ladilo.

Petra konečná
        Účastník

A na Desingoutlet jsi se dívala? Za mě tam mají teda přesně to co hledáš. 🙂 Nebo alespoň mě se jejich stolky strašně líbí a chystám se na ně, až předěláme konečně obývák. 😀

Helenka M
        Účastník

Nene tuhle firmu neznám. Takže tam mají moderní kousky za lepší ceny? Nebo jsou nějak horší kvality?

Petra konečná
        Účastník

Kvalita je TOP. Pouze prodávají zboží za nižší ceny. Podívejte se sama https://www.designoutlet.cz/sady-stolku-konferencni-a-odkladaci-stolky, nejvíc se mi líbí ty kulaté stolky s ocelovými černými nožkami, na ty se teda chystám. 🙂 Myslím že ceny jsou skvělé a nábytek co máme je opravdu kvalitní a moc hezký. Jediné co tak si asi počkáte na dodání, ale nic hrozného. 🙂

Natálie Horáková
      Účastník

Moc hezké jsou i koláže z fotek. 🙂 Sama ji mám teda doma, viděla jsem to někde na pinterestu a moc se mi to zalíbilo. Jen jsem teda hledala kde by tiskly fotky rovnou do rámečků a naštěstí jsem našla na instagramu Rámečkuj. Moc hezké provedení a navodí to takové teplo domova.

Veronika Nováková
        Účastník

To je taky super nápad. A jak to funguje? Vytisknou Vám fotku a dají do rámečku jaký si vyberete? Nastavujete tam nějak rozměry?

Natálie Horáková
        Účastník

Nene právě že ne, rozměry mají jasně dané je to 21×21 cm. Nahrajete fotku a potom vyberete rámeček- barvu. 🙂 A to je celé. Celé je to z plastu, není tam tedy sklo a na zadní straně je lepítko, takže nemusíte nijak složitě dávat na stěnu. 🙂

Jana Maláčová
      Účastník

Ano, mají a krásná – tady máte odkaz http://www.bakly.cz/hledej?text=vardo

Dita Samarenka
      Účastník

Mají na stránkách i kulatá zrcadla, nevíte?

Denisa Gantová
      Účastník

Holky, taky jsem na eshop Bakly nakoukla a fakt mají super věci, taky u nich udělám objednávku 🙂

Jana Maláčová
      Účastník

Za mě mají krásné věci na bakly.cz. Minulý měsíc jsem u nich nechala půlku výplaty, tak se tam teď radši nedívám 🙂 Potřebuju od nich totiž všechno 🙂

Emma Hudcová
      Účastník

Zdravím všechny, poradíte kde mají hezké dekorace do interiéru? V novém bytě bydlíme už skoro půl roku a dekorace mi pořád chybí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL