Dobrá kosmetika na vrásky

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Dobrá kosmetika na vrásky

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Elvi Sepp a poslední změna proběhla před 4 týdny.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Elvi Sepp
      Účastník

Na té hluboké vrásky žádná kosmetika nepomůže. Jinak doporučuji zkusit revoluční suché nanovlákenné masky od české značky nanoSPACE: https://www.nanospace.cz/pletove-masky:nano-beauty/?order=bestseller
      Má řádově vyšší účinnost přenosu aktivních látek do pleti oproti běžným maskám (více jak 90%).
      Kosmetiku doporučuji českou salónní: Nafigate, SynCare, For Life & Madaga, Iuvenio.
      Pokud volíte BIO kosmetiku, pak jsou to luxusní české znacky Yagaia, Klára Rott, Smyssly, Canneff, Cannor.

Jana Havlová
      Účastník

Toto sérum s bakuchiolem, kyselinou hyaluronovou a vitamíny je na vrásky nejlepší http://www.parfemy-elnino.cz/astrid-bioretinol-serum-pletove-serum-pro-zeny-30-ml Zkoušela jsem hodně značek, dražších i levnějších, ale toto je neúčinnější. Používám i jejich krém na den i na noc.

Marika Nová
        Účastník

Ahoj, celkově tady ta řada Xcell od Astrid je za mě suprová a všechno, co jsem zatím zkusila mi vyhovovalo 🙂 za mě cena/výkon super 🙂

Ella Nováčková
      Účastník

Zdravím, mě teda nikdy nepomohly drahé značky, a že jsem jich vyzkoušela. Skvělá a opravdu účinná je kosmetika Astrid, a jejich řada Bioretinol. Hezky vyhladí a vypne pokožku a ta vypadá opravdu mladistvěji a šťavnatěji.

Martina Sura
      Účastník

Všechny zdravím, ženy, jaká kosmetika je nejúčinnější na vrásky? Chtěla bych sérum a pleťový krém, který hezky vyhladí jemné vrásky a zjemní ty hluboké.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL