Úvodní stránka › Diskuze › Hlavní fórum › Doplněk stravy
- Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Elvi Sepp a poslední změna proběhla před 4 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
-
18. 6. 2025 v 22:28 #103042Elvi SeppÚčastník
Zdravím, doporučuji doplňky stravy od české firmy NUTRACEUTICS.CZ
Na imunitu maji například: Imunax, Colostrum, VitaCé, Ashwagandha,Ječmen, Astaxanthin, Dračí krev, Čínské houby, Chlorella, Spirulina, Moringa, Kurkumin a mnoho dalšího, ne jenom pro imunitu a obranyschopnost.
Další česká značka COLVIA.CZ – vyrábí doplňky stravy s kolostrem, včetně kosmetiky a dětské výživy. -
27. 5. 2025 v 12:10 #102748Milinka KlÚčastník
Nemáte někdo vyzkoušený Lavekan? Hledám něco volně prodejné na zklidnění a úzkost a tohle se i mi líbí, že má přírodní složení. Budu moc ráda za zkušenosti.
-
18. 6. 2025 v 22:10 #103041Dita SamarenkaÚčastník
Ahoj, já mám opravdu dobrou zkušenost. s doplňkem Allegra Comfort . Je to přírodní doplněk, který mi krásně zafungoval na zklidnění nervů a zmírnění pocitů úzkosti, aniž bych byla unavená nebo malátná. Oceňuju, že je volně prodejný a nemusím kvůli němu chodit k lékaři. Beru ho hlavně ve chvílích zvýšeného stresu a musím říct, že mi opravdu pomáhá lépe zvládat napětí během dne. Určitě ho můžu doporučit každému, kdo hledá něco šetrného a efektivního http://www.drmax.cz/allegra-comfort-tbl-obd-30
-
-
24. 4. 2025 v 18:34 #102254Alizee KmetováÚčastník
Maminky, poradíte z vlastní zkušenosti co je nejlepší pro dítě na podporu imunity? Dbám samozřejmě na zdravou stravu, ale teď bych chtěla ještě něco zkusit navíc, ideálně s přírodním složením. Děkuju za rady
-
16. 4. 2025 v 19:24 #102074Vivinka luÚčastník
Ahoj holky, chtěla bych vyzkoušet nějaký doplněk s CBD, mám teď hodně stresové období a špatně spím…poradíte kde koupit prosím?
-
22. 4. 2025 v 18:57 #102206Jitka KÚčastník
Já si kupuju tyhle CBD gumídky https://www.cbdway.cz/cbd-medvidci-tutti-frutti_z156/ a nedám na ně dopustit. Co je užívám tak nejenže o hodně lépe spím, ale taky se cítím celkově být mnohem víc v pohodě, stres na mě tolik nedoléhá, mám lepší náladu. Je to fakt supr, navíc jsou moooc dobrý 🙂
-
22. 5. 2025 v 18:24 #102627Bella 4Účastník
Taky jsem si je moc oblíbila 🙂 nejenže jsou výborný ale opravdu mi hodně pomáhají zvládat stres, lépe spát a celkově se cítít lépe 🙂
-
25. 4. 2025 v 15:36 #102275Vivinka luÚčastník
Jé to vypadá super takové bonbonky, to si hned objednávám a zkusím ještě ty jablečné kroužky. Moc děkuju za super tip ♥
-
-
13. 4. 2025 v 23:48 #102028Ella NováčkováÚčastník
Holky, musím říct, že mě tato diskuze zaujala a určitě taky zelené potraviny vyzkouším. Na internetu je hodně diskuzí a právě tato značka se hodně chválí.
-
22. 4. 2025 v 7:45 #102183Marika NováÚčastník
Za mě ještě super značka VIRIDIAN – https://www.alpik.cz/zelene-potraviny/
Už jsem od nich zkoušela více druhů – Macu, Ječmen, Směs a spokojenost 🙂
Jinak na eshopu mají výběr i jiných značek, tak třeba tam bude i ta, co tě zaujala 🙂
-
-
10. 4. 2025 v 0:55 #101944Jana HavlováÚčastník
Ahoj, taky se přidávám s pozitivní zkušeností! Přesně jak píšeš, kombinace chlorelly a mladého ječmene je často doporučovaná, protože se skvěle doplňují a účinek je pak komplexnější. Já osobně mám už několik let skvělou zkušenost s chlorellou a ječmenem od Green Ways. Mladý ječmen tělu dodá spoustu vitamínů, minerálů a enzymů, takže člověk cítí víc energie a celkově se „nakopne“. Chlorella zase skvěle podporuje detoxikaci, pomáhá čistit střeva a odvádět z těla škodliviny. Dohromady je to prostě super dvojka pro celkové pročištění a posílení organismu http://www.gw-int.net/proc-green-ways
-
5. 4. 2025 v 21:32 #101853Veronika DaňkováÚčastník
Zdravím, mě vyhovuje tento produkt – https://www.vegall.cz/nas-sortiment/menopauza-klimakterium-prechod/sarapis-plus-60kapsli-klimakterium. Mě pomohl na zmírnění menstruačních příznaků, mám lepší imunitu a nejsem tolik unavená. Takže za mě je fakt super. 🙂
-
3. 4. 2025 v 21:05 #101825Jolana HánováÚčastník
Dobrý večer, někdo tady před časem zmiňoval zelené potraviny – poradíte prosím, co přesně užívat a jak? Chtěla bych je zkusit, ale vůbec nevím, co koupit a jak na to.
-
6. 4. 2025 v 21:14 #101870Denisa GantováÚčastník
Já jsem na zelené potraviny taky četla skvělé recenze a vždycky se doporučuje kombinace chlorelly a ječmene, mělo by to být pak pro tělo přínosnější. Snad někdo doporučí kvalitní značku.
-
-
28. 3. 2025 v 23:13 #101739Hanka LýskováÚčastník
Na imunitu můžu doporučit tento produkt – https://www.notino.cz/mycomedica/reishi-podpora-imunity/p-16130483/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwkZm_BhDrARIsAAEbX1HU7QrPYmkCDD0jIutc7cUMJ6p6FIuGpp4YA9OVLCpwPabzY_BMRlcaAicTEALw_wcB. Postavil mě na nohy, nasadila jsem v září a nebyla jsem celou zimu nemocná. Pociťuju na sobě další benefity jako lepší spánek, tím pádem i menší únava. Objednávám vždy odsud, je to rychlé, za skvělé ceny vždy. 🙂
-
23. 4. 2025 v 9:10 #102213Marika NováÚčastník
mají tam velký výběr, tenhle jsem taky zkoušela a super, ale celkově jsem tam ještě nešlápla s ničím vedle, takže objednávám odsud skoro všechno 😀
-
5. 4. 2025 v 21:35 #101855Veronika DaňkováÚčastník
Taky odsud ráda objednávám, spojím to i s doplněním zásob kosmetiky, ať už pečující nebo dekorativní. Šup, šup to nahážu do košíku a druhý den mám většinou doma nebo na pobočce a vyzvednu když jdu z práce. Mám ten e-shop strašně ráda, mají i největší výběr.
-
-
28. 3. 2025 v 14:16 #101738bertik berÚčastník
Hledám něco co by mi pomohlo s hubnutím, nedaří se mi to nějak nastartovat i když se snažím více hýbat a lépe jíst. Hodně mě zaujala česká KetoDiet, nemáte s ní někdo zkušenost? Chtěla bych to vyzkoušet, protože se mi líbí složení a jejich plán.
-
13. 3. 2025 v 19:48 #101454Danka 88Účastník
Za mě doporučuju kozí kolostrum Bioalis, obsahuje velké množství přírodních aktivních látek, které podporují obranyschopnost organismu, jako imunoglobuliny, aminokyseliny, vitamíny atd. Co ho užívám, tak všemu opravdu odolávám a to jsem předtím neustále s něčím ležela.
-
11. 3. 2025 v 22:53 #101430Karolína PeterkováÚčastník
Na podporu imunity můžu doporučit Reishu od Mycomedica, přispívá k udržení normální funkce oběhového systému a udržuje hladinu cholesterolu v normě 🙂
-
10. 3. 2025 v 19:00 #101389Alena PtáčníkováÚčastník
Ahojky, určitě doporučuji zelené potraviny. Už dlouho beru chlorellu a zelený ječmen od Green Ways a opravdu mi to pomáhá s imunitou i celkovou energií. Jsou to přírodní superpotraviny plné vitamínů, minerálů a antioxidantů, které tělo krásně pročistí a podpoří. Pokud hledáš něco čistě přírodního a účinného, určitě stojí za vyzkoušení.
-
9. 3. 2025 v 13:26 #101346Kamila NovotnáÚčastník
Poradíte mi prosím něco kvalitního na podporu imunity? Ideálně něco s přírodním složením. Moc díky za rady 🙂
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.