Doplněk stravy

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Doplněk stravy

• Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Elvi Sepp a poslední změna proběhla před 4 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 vláken odpovědí
  • Autor
      Elvi Sepp
      Účastník

Zdravím, doporučuji doplňky stravy od české firmy NUTRACEUTICS.CZ
      Na imunitu maji například: Imunax, Colostrum, VitaCé, Ashwagandha,Ječmen, Astaxanthin, Dračí krev, Čínské houby, Chlorella, Spirulina, Moringa, Kurkumin a mnoho dalšího, ne jenom pro imunitu a obranyschopnost.
      Další česká značka COLVIA.CZ – vyrábí doplňky stravy s kolostrem, včetně kosmetiky a dětské výživy.

Milinka Kl
      Účastník

Nemáte někdo vyzkoušený Lavekan? Hledám něco volně prodejné na zklidnění a úzkost a tohle se i mi líbí, že má přírodní složení. Budu moc ráda za zkušenosti.

Dita Samarenka
        Účastník

Ahoj, já mám opravdu dobrou zkušenost. s doplňkem Allegra Comfort . Je to přírodní doplněk, který mi krásně zafungoval na zklidnění nervů a zmírnění pocitů úzkosti, aniž bych byla unavená nebo malátná. Oceňuju, že je volně prodejný a nemusím kvůli němu chodit k lékaři. Beru ho hlavně ve chvílích zvýšeného stresu a musím říct, že mi opravdu pomáhá lépe zvládat napětí během dne. Určitě ho můžu doporučit každému, kdo hledá něco šetrného a efektivního http://www.drmax.cz/allegra-comfort-tbl-obd-30

Alizee Kmetová
      Účastník

Maminky, poradíte z vlastní zkušenosti co je nejlepší pro dítě na podporu imunity? Dbám samozřejmě na zdravou stravu, ale teď bych chtěla ještě něco zkusit navíc, ideálně s přírodním složením. Děkuju za rady

Helenka M
        Účastník

Doporučuju kozí kolostrum Bioalis. Je hodně účinné a přírodní. Pro děti ho mají v malých kapslích nebo jako sirup. Nedám na něj dopustit.

Vivinka lu
      Účastník

Ahoj holky, chtěla bych vyzkoušet nějaký doplněk s CBD, mám teď hodně stresové období a špatně spím…poradíte kde koupit prosím?

Jitka K
        Účastník

Já si kupuju tyhle CBD gumídky https://www.cbdway.cz/cbd-medvidci-tutti-frutti_z156/ a nedám na ně dopustit. Co je užívám tak nejenže o hodně lépe spím, ale taky se cítím celkově být mnohem víc v pohodě, stres na mě tolik nedoléhá, mám lepší náladu. Je to fakt supr, navíc jsou moooc dobrý 🙂

Bella 4
        Účastník

Taky jsem si je moc oblíbila 🙂 nejenže jsou výborný ale opravdu mi hodně pomáhají zvládat stres, lépe spát a celkově se cítít lépe 🙂

Vivinka lu
        Účastník

Jé to vypadá super takové bonbonky, to si hned objednávám a zkusím ještě ty jablečné kroužky. Moc děkuju za super tip ♥

Ella Nováčková
      Účastník

Holky, musím říct, že mě tato diskuze zaujala a určitě taky zelené potraviny vyzkouším. Na internetu je hodně diskuzí a právě tato značka se hodně chválí.

Marika Nová
        Účastník

Za mě ještě super značka VIRIDIAN – https://www.alpik.cz/zelene-potraviny/
        Už jsem od nich zkoušela více druhů – Macu, Ječmen, Směs a spokojenost 🙂
        Jinak na eshopu mají výběr i jiných značek, tak třeba tam bude i ta, co tě zaujala 🙂

Jana Havlová
      Účastník

Ahoj, taky se přidávám s pozitivní zkušeností! Přesně jak píšeš, kombinace chlorelly a mladého ječmene je často doporučovaná, protože se skvěle doplňují a účinek je pak komplexnější. Já osobně mám už několik let skvělou zkušenost s chlorellou a ječmenem od Green Ways. Mladý ječmen tělu dodá spoustu vitamínů, minerálů a enzymů, takže člověk cítí víc energie a celkově se „nakopne“. Chlorella zase skvěle podporuje detoxikaci, pomáhá čistit střeva a odvádět z těla škodliviny. Dohromady je to prostě super dvojka pro celkové pročištění a posílení organismu http://www.gw-int.net/proc-green-ways

Veronika Daňková
      Účastník

Zdravím, mě vyhovuje tento produkt – https://www.vegall.cz/nas-sortiment/menopauza-klimakterium-prechod/sarapis-plus-60kapsli-klimakterium. Mě pomohl na zmírnění menstruačních příznaků, mám lepší imunitu a nejsem tolik unavená. Takže za mě je fakt super. 🙂

Jolana Hánová
      Účastník

Dobrý večer, někdo tady před časem zmiňoval zelené potraviny – poradíte prosím, co přesně užívat a jak? Chtěla bych je zkusit, ale vůbec nevím, co koupit a jak na to.

Denisa Gantová
        Účastník

Já jsem na zelené potraviny taky četla skvělé recenze a vždycky se doporučuje kombinace chlorelly a ječmene, mělo by to být pak pro tělo přínosnější. Snad někdo doporučí kvalitní značku.

Hanka Lýsková
      Účastník

Na imunitu můžu doporučit tento produkt – https://www.notino.cz/mycomedica/reishi-podpora-imunity/p-16130483/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwkZm_BhDrARIsAAEbX1HU7QrPYmkCDD0jIutc7cUMJ6p6FIuGpp4YA9OVLCpwPabzY_BMRlcaAicTEALw_wcB. Postavil mě na nohy, nasadila jsem v září a nebyla jsem celou zimu nemocná. Pociťuju na sobě další benefity jako lepší spánek, tím pádem i menší únava. Objednávám vždy odsud, je to rychlé, za skvělé ceny vždy. 🙂

Marika Nová
        Účastník

mají tam velký výběr, tenhle jsem taky zkoušela a super, ale celkově jsem tam ještě nešlápla s ničím vedle, takže objednávám odsud skoro všechno 😀

Veronika Daňková
        Účastník

Taky odsud ráda objednávám, spojím to i s doplněním zásob kosmetiky, ať už pečující nebo dekorativní. Šup, šup to nahážu do košíku a druhý den mám většinou doma nebo na pobočce a vyzvednu když jdu z práce. Mám ten e-shop strašně ráda, mají i největší výběr.

bertik ber
      Účastník

Hledám něco co by mi pomohlo s hubnutím, nedaří se mi to nějak nastartovat i když se snažím více hýbat a lépe jíst. Hodně mě zaujala česká KetoDiet, nemáte s ní někdo zkušenost? Chtěla bych to vyzkoušet, protože se mi líbí složení a jejich plán.

Danka 88
      Účastník

Za mě doporučuju kozí kolostrum Bioalis, obsahuje velké množství přírodních aktivních látek, které podporují obranyschopnost organismu, jako imunoglobuliny, aminokyseliny, vitamíny atd. Co ho užívám, tak všemu opravdu odolávám a to jsem předtím neustále s něčím ležela.

Lisa Lisa
        Účastník

Je skvělé, užíváme ho teď doma všichni včetně dětí a konečně nejsou každou chvíli nemocné 🙂

Na podporu imunity můžu doporučit Reishu od Mycomedica, přispívá k udržení normální funkce oběhového systému a udržuje hladinu cholesterolu v normě 🙂

Ahojky, určitě doporučuji zelené potraviny. Už dlouho beru chlorellu a zelený ječmen od Green Ways a opravdu mi to pomáhá s imunitou i celkovou energií. Jsou to přírodní superpotraviny plné vitamínů, minerálů a antioxidantů, které tělo krásně pročistí a podpoří. Pokud hledáš něco čistě přírodního a účinného, určitě stojí za vyzkoušení.

Kamila Novotná
      Účastník

Poradíte mi prosím něco kvalitního na podporu imunity? Ideálně něco s přírodním složením. Moc díky za rady 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL