Doplňky stravy

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Doplňky stravy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Autor

My domů kupujeme supergreens pro celou rodinu na podporu imnunity, detox a celkově lepší vitalitu a cítíme se skvěle

Milinka Kl
      Účastník

Na podporu imunity u dětí je výborný Sirup ze 14 bylin od Alta Herba. Dětem chutná a má kvalitní složení.

Jituuskaa K
      Účastník

Za sebe doporučuju Mega detox, obsahuje přírodní extrakty a opravdu se mi osvědčil. Podporuje detoxikaci organismu, imunitu, klouby, cévy, kůži. Je od Movit energy.

Kamča Nová
        Účastník

A jak dlouho se to má užívat aby to mělo ten správný efekt?

leno syko
      Účastník

Mám malé děti, chodí do školky, imunitu jim posiluji Altaherba sirupem ze 14 bylin.

zlati syky
        Účastník

Neznám tento přípravek, ale zaujal mě. Hlavně, že je přírodní.

domuska syk
      Účastník

V tomto období je potřeba posilovat imunity. Celá rodina užíváme tento přípravek https://www.altaherba.cz/kouzelne-kapky-tinktura?keyword=kouzel

Bibiana Senová
        Účastník

Jak dlouho je potřeba kapky užívat než zaberou?

domuska syk
        Účastník

Kapky užíváme po celou dobu kdy hrozí různé respirační choroby.

Zuzana Bulharová
      Účastník

Já ano:-) A to konkrétně spirulinu čerstvou v již nachystaném nápoji s ovocem. Pijem to každé ráno celá rodina 🙂 Dětem to chutná a aspoň vím že mají potřebné vitamíny 🙂 Nejsme nikdy nemocní a to jen díky čerstvé spirulině 🙂 Na imunitu je to opravdu skvělé, hlavně v zimě, ale je to i dobré na snížení únavy, zvýšení fyzické výdrže ale i na hojení ran 🙂 prostě super věc 🙂

Marie Horáková
        Účastník

To je skvělé:-) O spirulině vím, ale nikdy mě nenapadlo ji brát.. Mohla bych ji vyzkoušet:-) Kde si kupuješ???

Zuzana Bulharová
        Účastník

Kupuju si přímo drink od https://www.spiralps.cz/ Je to opravdu skvělé a vřele doporučuju 🙂 My nemocní vůbec nebýváme a ted na zimu je to super 🙂 Takže určitě doporučuju 🙂 Máme to vyzkoušené 🙂 Čerstvou spirulinu vřele doporučuju 🙂

Tereza nováková
      Účastník

Já sice ne, ale asi bych měla.. Jsem pořád nemocná..

Marie Horáková
      Účastník

Ahojky, mám otázečku.. Užíváte nějaké vitamíny, nebo doplňky stravy?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.