Granule

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Julie Baborsk a poslední změna proběhla před 4 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
      Alizee Kmetová
      Účastník

Holky my je teda taky kupujeme, naše z toho nejdřív hrozně prděla 😀 Ale už si to sedlo, zvykla si a musím říct, že paráda. Kupuji tam i lososový olej na srst, to dávám i kočkám a můžou se o něj přetrhnout. 🙂

Milinka Kl
      Účastník

Měli jsme stejný problém, ale pak nám naše trenérka doporučila tyto: https://rawbark.cz/sestavit-krmivo/. Vyplníš si tady ten dotazníček, kde zadáš všechno o pejskovi a on ti namíchají granule podle něj. Maso od českých farmářů a žádná kostní moučka. 🙂

Julie Baborsk
        Účastník

Rawbark super, kvalita = cena, žádné GMO ani zbytečné moučky, personalizované balení přímo pejskovi za mě výborný marketingový tah. Pejsek spoko, chutná mu, nemá problémy, za nás nejlepší granulky. Máme psího seniora 14 let, yorkshirka.

Soňa Koutná
        Účastník

Ano ty mohu také doporučit, i náš veterinář je dává svým hafanům a jsou skvělé. 🙂 Hlavně fakt všechno české a na míru, žádný prefabrikát a náhražky. 🙂

Bella 4
        Účastník

O tom jsem neslyšela, děkuji moc. Takže tam je jen čerstvé maso a zbytek zelenina atd? Jak dlouhá je doba dodání?

Milinka Kl
        Účastník

Ano přesně tak.:) A mají tam vždy 50% masa na váhu granulí, což jsem zatím nikde neobjevila. Cena je možná trošku vyšší, ale opravdu stojí za to. Doručení je do 5 dní, přece jen ty granule se připravují přímo na míru. 🙂

Bella 4
      Účastník

Děvčata, čím krmíte svoje čtyřnohé mazlíčky s alergiemi? My máme doma čubinu s alergii na drůbež a je po kastraci a veškerý sortiment je jen s drůbežím, tak tápu. Chci bez obilovin a s masem, ale je to boj.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.