Hubneme do plavek

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Hubneme do plavek

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Filip Krejcarek
      Účastník

Já jsem koupil permanentku tady (https://zone4you.cz), mají tam super personál, velký výběr, co mohu dělat a na závěr wellness. To všechno pod jednou permicí, no není to super?

Kamila Novotná
      Účastník

Já teď cvičím pilates a hodně mi to pomohlo zpevnit postavu a navíc mě to i baví a cítím se dobře, že konečně dělám něco pro svoje tělo. Kdo taky pravidelně cvičíte, můžete poradit kde koupit nějakou hezkou podložku, která nebude podkluzovat a nebudou mě z ní bolet klouby?

Bella 4
        Účastník

To se k tobě připojím, protože mi ta podložka co teď mám taky moc nevyhovuje a když teď chodím už na skupinové cvičení chtěla bych i nějakou hezkou… 🙂

Anička Vi
      Účastník

Já jsem zhubla díky https://www.ketofit.cz je to dieta, která obsahuje nejmíň sacharidů ze všech na trhu, takže opravdu začnete rychle a zdravě hubnout 🙂

Ditka Kratochvilka
        Účastník

Aha vypadá to podle složení dobře, líbí se mi, že obsahuje i vitamíny a minerály. Kolik se ti s ní podařilo zhubnout jestli se můžu zeptat? Potřebovala bych shodit aspoň 5 kilo do plavek 🙂

Anička Vi
        Účastník

Celkem 8 kilo, přesně tolik jsem chtěla a teď si váhu držím a mám z toho opravdu dobrý pocit. Naučila jsem se díky tomu pravidelně jíst a připravovat si zdravá jídla takže doufám, že si váhu udržím na dlooouho 🙂

Ditka Kratochvilka
        Účastník

Moc díky za odpověď, objednala jsem si nakonec teda balíček na 4 týdny tak jsem na to zvědavá jak to půjde, mají ho tam teď za hodně výhodnou cenu tak jsem si řekla, že začnu s ním

Ditka Kratochvilka
      Účastník

Pojďme spolu sdílet naše cesty za vysněnou postavou, jak se vám daří a nedaří hubnout, co se osvědčilo atd atd. 🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL