Imunita

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor
      Hanka Lýsková
      Účastník

Ahoj, já doporučuji pro podporu imunitu kolagen. Já konkrétně dostala doporučení od doktorky a musím říct, že od té doby co ho užívám jsem dlouho nebyla nemocná a předtím jsem byla fakt často. Mám od značky kolagendrink, vybírala jsem co nejkvalitnější a ten co mám já je vyráběn ve Švédsku. 🙂

Marika Nová
      Účastník

Pro podporu imunity doporučuji například Immuno Life Imunita pro přirozenou obranyschopnost, Viridian Vitamin C 1000mg pro posílení imunity nebo Now Foods Echinacea, která je známá pro své antivirové účinky. Také Purasana Spirulina je skvělá pro celkovou vitalitu a imunitní podporu.

Petra Fuxová
      Účastník

Ahojky, na podporu imunity mám skvělou zkušenost s přírodními doplňky, konkrétně s BIO ječmenem od Green Ways https://www.gw-int.net/produkt/bio-jecmen-green-ways-300-g. Je to čistě přírodní produkt, který obsahuje spoustu vitamínů, minerálů a antioxidantů. Pomáhá nejen s imunitou, ale i s celkovou vitalitou a trávením. Stačí si ráno rozmíchat lžičku prášku ve vodě nebo džusu, a máte hotový zdravý start do dne. Užívám ho pravidelně a za poslední dva roky jsem zaznamenala, že méně často podléhám běžným nachlazením.

Alizee Kmetová
      Účastník

Nám se velmi osvědčilo tohle kozí kolostrum https://www.bioalis.com/ je opravdu účinné a kvalitní. Navíc je vhodné pro dospělé i děti. Teď jsem ho objednávala i pro mamku pod stromeček, mají výhodný vánoční set 😉

Bella 4
        Účastník

Taky ho užíváme teď doma všichni a na imunitu je opravdu skvělé. Hlavně se mi líbí, že má přírodní složení a všemu teď hezky odoláváme.

Helenka M
      Účastník

Ahoj všem, můžete prosím sdílet osvědčené doplňky stravy na podporu imunity? Prosím něco s čím máte sami opravdu zkušenost. Moc díky 🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL