Imunita

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 vláken odpovědí
  • Autor
      Bella 4
      Účastník

Výborně se mi osvědčil tenhle doplněk stravy https://www.booslabs.cz/produkt/irsky-mech-organic/ irský mech je superpotravina, která obsahuje hodně cenných látek, je výborný na podporu imunity, trávení atd. Tady ho mají v praktických kapslích takže se snadno užívá 🙂

Helenka M
        Účastník

Taky od nich objednávám, nejen doplňky stravy, ale i vlasovou kosmetiku a ústní hygienu. Jsem s tím moc spokojená, je to hodně účinné.

Petra Fuxová
      Účastník

Mně se nejvíc osvědčila kombinace ledových sprch a kvalitního spánku. K tomu pravidelně používám tenhle esenciální olej z tymiánu https://holistific.cz/products/esencialni-olej-bio-tymian-linalol má super účinky na imunitu a celkově krásně povzbudí.

Ty Peťule, a musíš k tomu mít aroma difuzér?

Petra Fuxová
        Účastník

Nemusíš mít difuzér 🙂 Olej se dá používat i jinak. Třeba k masáži, do koupele nebo jen tak na tamponek k inhalaci. Já ho třeba dávám i na látkový kapesník vedle postele. Funguje to skvěle i bez difuzéru.

Jana Havlová
      Účastník

Můžu jen potvrdit, že Reishi od MycoMedica je opravdu skvělý doplněk, který sama dlouhodobě užívám. Mě se líbí jeho přírodní složení a vysoká kvalita zpracování, navíc skvěle funguje na zlepšení imunity a celkovou kondici. Extrakt z Reishi hub mi taky pomáhá líp zvládat stresové situace a cítím se celkově lépe. Určitě ho můžu z vlastní zkušenosti vřele doporučit všem, kdo hledají přírodní cestu, jak podpořit své zdraví.

Jolana Hánová
      Účastník

Dobrý den, mě by zajímal ten doplněk z extraktu z vitálních hub – napsaly byste víc informací a případně i název doplňku, který doporučíte od značky vyzkoušet?

Cornelia Becker
        Účastník

Ahoj, já jsem objevila Chaga Extract (Extrakt z houby Chaga) od Puhdistamo. Je to tekutý extrakt, co pochází z divoké chagy z finského Laponska a stačí ho nakapat do libovolného nápoje. Pro děti jsem ještě kupovala DéCé Combo 1500 Imunit – kombinace vitamínu D a C v jedné tabletě na imunitu.

Denisa Gantová
        Účastník

Dobrý den, doporučuji Reishi od značky MycoMedica, která vyrábí kvalitní doplňky z extraktů z hub. Reishi posiluje imunitu, pomáhá zvládat stres a podporuje celkovou vitalitu. Tento přípravek má silný extrakt s vysokým obsahem účinných látek, takže dobře funguje a tělo ho snadno vstřebá http://www.mycomedica.cz/eshop-reishi-pro.html

Veronika Daňková
        Účastník

Zkus mrknout na Notino, mají tam vícero značek z extraktem z vitálních hub, rozmanitý výběr, vše hezky popsané i s recenzemi a dojde vám to hned druhý den. 🙂

Hanka Lýsková
        Účastník

Taky odsud velmi často objednávám, objednávám jak kosmetiku, tak i doplňky a třeba i dárky, dražší věci jako parfémy, vždy vše dorazilo v pořádku, za skvělé výhodné ceny. 🙂

Tak klasicky vitamin C a antioxidanty, to je takový základ pro dobrou imunitu 🙂

Kateřina Grabcová
        Účastník

C-čko mám a jak se užívají antioxidanty?

Věrka Chmelařová
        Účastník

Kupte si všechno v jednom, dá se koupit sirup s vitaminem c, šípky, rakytníkem… jsou tam další vitaminy i antioxidanty, mají ho třeba na notinu

Mě se osvědčila tradiční čínská medicína, stojí to za zkoušku. Dobré zkušenosti mám s mycomedicou, která vyrábí extakty z vitálních hub. Dbají na vysoký obsah betaglukanů, což je ta nejdůležitější látka v houbách. A i na kvalitu, dokonce testují všechny látky, které houby obsahují, zdraví přínosné i nepřínosné. Mně se díky pravidelnému užívání přestaly táhnout nemoci, mívám lepší průběh a nebývám nemocná tak často, jako dřív. Na prevenci mají fakt super věci

Markéta Stránská
      Účastník

Základ je nestresovat se, mít dostatek kvalitního spánku, pohybu a eliminovat stres

Denisa Řičicová
      Účastník

to by ses divila, jak dokážou na imunitu pomoct obyčejná probiotika, která jsou obsažena v jogurtu, kysaném zelí apod.

Já beru od NaturLabs a pomáhá mi to, mám i pevnější nehty, lepší pleť 🙂

Barbora Holkova
      Účastník

Ahoj, a nezkoušela si nějaké bylinky na imunitu – super je echinacea, zvláště v tomto období nebo třeba ženšen – info zde – https://www.naturway.cz/rady-postupy/nakopnete-svou-imunitu-prirodnimi-bylinami

Mia Navrátilová
      Účastník

Mně se nejvíce osvědčila Venira. Mají tablety nejen na podporu imunity a no Notino mají i slevové kódy 🙂

Marika Nová
      Účastník

Ahoj, doporučila bych doplňky od Balansio:

Imunita – Balansio (90 kapslí) – Podpora přirozené obranyschopnosti.
      Antioxidant – Balansio (90 kapslí) – Posílení imunity a ochrana buněk.
      Multivitamín – Balansio (60 kapslí) – Obsahuje komplex vitamínů a minerálů pro každodenní podporu imunity.

Tohle už udělá pořádný vitamínový balíček 🙂

bertik ber
      Účastník

Podívej se sem https://www.bioalis.com/ užívám od nich kozí kolostrum už nějakou dobu a cítím se díky tomu konečně super 🙂 hezky všemu odolávám, už nebývám pořád unavená a navíc mám dobrý pocit, že užívám něco přírodního a dělám tak co nejvíc pro své zdraví 🙂

Kamila Novotná
        Účastník

Tak jsem si ho objednala, moc se mi líbí že je to přírodní zdroj tolika cenných látek, užívám ho teď pár dní tak uvidím, ale čtu na to všude samou chválu. Moc díky za tip 🙂

Alizee Kmetová
        Účastník

Kozí kolostrum Bioalis užívám už nějakou dobu a moc mi to pomohlo. Dceři teď od nich dávám sirup a obě teď všemz hezky odoláváme 🙂

Kamila Novotná
      Účastník

Ahoj všem, poradíte mi prosím co se vám nejvíc osvědčilo na podporu imunity?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL