Kde jste podstoupily IVF?

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Kde jste podstoupily IVF?

• Toto téma obsahuje celkem 16 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kateřina Marková a poslední změna proběhla před 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 vláken odpovědí
  • Autor
      Kateřina Marková
      Účastník

Souhlasím s holkama, my jsme taky vybírali mezi víc klinikami a nakonec nám IVF Zlín sedl nejvíc. Nešlo nám ani tak o „nejlepší statistiky“, ale o to, kde se k nám budou chovat normálně a s respektem. Hodně jsem ocenila, že s námi mluvili otevřeně a nic nepřikrášlovali, i když to nebylo vždy úplně jednoduché slyšet. Ta cesta nebyla nejkratší, ale právě díky tomu přístupu jsme to zvládli – a nakonec se nám tam miminko povedlo, což je pro nás to nejdůležitější.

Dita Samarenka
      Účastník

Holky, za mě je úspěšnost důležitá, ale ještě důležitější je, jak se tam cítíš. My jsme ve Zlíně měli pocit bezpečí a důvěry, nikdo nás do ničeho netlačil a nechali nás rozhodovat vlastním tempem. Líbilo se mi i to zázemí, že máš všechno na jednom místě a nemusíš pořád někam jezdit. Celkově mi to přišlo hodně lidské a férové.

Klára Doležalová
      Účastník

Ahoj, já bych se té menší kliniky vůbec nebála, někdy je to spíš výhoda. Ve Zlíně to třeba na mě působilo, že mají hodně zkušený tým a zároveň klidnější prostředí, kde nejsi jen další v pořadí. Všechno nám vysvětlovali otevřeně, bez přehnaných slibů, což jsem hodně ocenila. Člověk má pocit, že ví, do čeho jde, a to mi pomohlo být v klidu.

Jana Maláčová
      Účastník

My jsme tohle řešili úplně stejně, taky jsme koukali i po větších klinikách. Nakonec jsme šli do IVF Zlín a zpětně jsem ráda, že jsme dali spíš na pocit než na „velikost“. Přišlo mi, že se nám věnovali mnohem víc individuálně a všechno s námi probírali do detailu. A upřímně – nakonec se nám tam zadařilo, ale nejvíc si cením toho přístupu po celou dobu.

Lisa Lisa
      Účastník

Hele holky, můžu se zeptat jak je na tom ten Zlín reálně s úspěšností? Čtu na ně hodně pozitivní zkušenosti. Jen trošku váhám, jestli nejít radši do nějaký větší kliniky.

Petra Fuxová
        Účastník

Hele, to IVFko ve Zlíně patří fakt k těm lepším u nás. Třeba u IVF s darovaným vajíčkem otěhotní víc než šedesátpět procent holek co jsem si tenkrát zjišťovala. Jasně, není to záruka, že ti to tam vyjde hned na první pokus, ale ty statistiky mají hodně slušný.

Lisa Lisa
        Účastník

Peti a dělaj tam všechny metody jako ty velký kliniky?

Petra Fuxová
        Účastník

Jo, právě že oni jsou tam fakt dost moderní. Co vím, tak tam mají i EmbryoScope v nejnovější generaci. A upřímně za mě je to, že je to menší klinika, spíš výhoda. Není to takovej frmol jak někde jinde, ale víc se ti věnujou individuálně.

Kateřina V.
      Účastník

Jakou metodu jste nakonec podstupovali? A na kolikátý pokus to vyšlo?

Alžběta Horová
        Účastník

Nakonec se přesná příčina neobjevila, tak jsme byli na IUI, to se nepovedlo, ale hned další pokud IVF vyšel. Ale umí člověka povzbudit a hodit do dobré nálady, tohle člověk v danou chvíli ocení nejvíce. Pokud se nebude druhé miminko časem dařit, zase jasná volba IVF ZLíN 🙂

Kateřina V.
        Účastník

Na kliniku je hodně pěkných doporučení, asi máme vybráno taky. Mě se líbí celkově. Mají i hezké video, kde je vse vysvetlené. Díky holky za odpovedi a rady

Alžběta Horová
      Účastník

Jsme přímo ze Zlína, takže u nás výběr byl taky jasný. I když jsme se prvně rozhodovali čistě posle referencí a doporučení od jiných. To řekne člověku nejvíc. Klinika IVF-Zlín je známá a také známá tím, že jsou tam výborní lékaři a milý přístup. O krásném prostředí ani nemluvím 🙂

Za mě je u reprodukční kliniky důležitý, jak se k vám chovají už na začátku. Ve Zlíně jsem měla pocit, že jim opravdu záleží na tom, aby se člověk cítil dobře a rozhodoval se v klidu. Nešlo jen o medicínu, ale i o psychickou podporu. Díky tomu jsme celou cestu zvládali mnohem lépe a dneska máme ročního prcka 🙂

Denisa Gantová
      Účastník

Holky, my jsme do Zlína dojížděli docela z dálky, ale vůbec toho nelituju. Personál byl milý a vždycky měli čas odpovědět na všechny otázky. V tak citlivé situaci je strašně důležité, aby se člověk cítil v bezpečí. A přesně tenhle pocit jsem tam měla.

Adéla Machalová
      Účastník

Souhlasím s Janou, taky máme zkušenost s klinikou ve Zlíně. Byli velmi otevření v tom, co je reálné a co ne, nic nepřikrášlovali. Všechno nám trpělivě popsali krok po kroku, takže jsme věděli, do čeho jdeme. Nakonec se nám tam podařilo otěhotnět, takže na ně vzpomínám opravdu v dobrém http://www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti

Jana Uhlířová
      Účastník

My jsme byli ve stejné situaci a nakonec jsme si vybrali kliniku IVF Zlín. Hodně mi pomohlo už to, že na první konzultaci všechno vysvětlili úplně v klidu a bez nátlaku. Měla jsem pocit, že nás berou jako pár a opravdu se snaží najít řešení. Ten lidský přístup mi dodal hodně klidu.

Jana Havlová
      Účastník

Holky, můžu se zeptat na zkušenosti s IVF klinikami? Snažíme se o miminko už skoro rok a doktor nám doporučil začít řešit IVF. Jsem z toho trochu nervózní a vůbec nevím, podle čeho kliniku vybírat. Budu ráda za vaše zkušenosti a tipy.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL