Úvodní stránka › Diskuze › Hlavní fórum › Kočárek
- Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Emma Hudcová a poslední změna proběhla před 11 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
-
8. 11. 2024 v 10:21 #99075Petra konečnáÚčastník
Hrozně moc záleží na co kočárek chcete, jestli do města nebo i na nějaký terén? Těch teréních totiž tolik není. Hodně kočárků je spíše do města. Určitě doporučuji zajít na prodejnu, abyste si kočáre vyzkoušeli a něco Vám o něm i řekli. Za mě je super třeba prodejna Feedo v Hostivicích, kde je možnost vyzkoušet kočárek na různých površích. 🙂
-
13. 11. 2024 v 9:37 #99161Lenka PrášilováÚčastník
No a jaký kočárek jste si tam vybrali vy prosím? My bychom chtěli aji město aji trochu terén. Hodně budeme jezdit na chatu, kde máme prostě polní cesty, les.
-
15. 11. 2024 v 9:20 #99190Petra konečnáÚčastník
My jsme nakonec vybrali Espiro Husky https://www.feedo.cz/espiro-kocarek-kombinovany-husky-xl-210/. Protože má nafukovací kolečka, houpavou korbičku a je tudíž jak do terénu tak i do města. Navíc má super zimní výbavu a jelikož jsme čekali syna v listopadu, tak se to skvěle hodilo. A nemuseli jsme ani nic dokupovat, jelikož vše má. A s registrací nác vyšel opravdu na super penízky. 🙂 Za nás velká spokojenost.
-
13. 11. 2024 v 22:58 #99173Jana UhlířováÚčastník
Zdravím, já jsem vybrala kočárek Joolz Geo3 a je super. Dobře se sním jezdí, je dostatečně prostorný a pohodlný pro prcka a vypadá super. Navíc zvládne jakýkoliv terén. Mrkněte na něj, mám ho z crystalbaby.cz.
-
17. 11. 2024 v 16:06 #99232Jana MaláčováÚčastník
Holky, mě se tento od Joolz líbí ale přemýšlím, jestli je dost prostorná ta hluboká korbička? Vejde se tam mimčo pohodlně i ve fusaku?
-
20. 11. 2024 v 0:36 #99280Jana UhlířováÚčastník
Ano, místa je tam dost, takže se tam miminko pohodlně vejde i s fusakem. Navíc je kočárek fakt parádní, pár maminek mě už zastavilo a ptalo se mě na značku.
-
27. 11. 2024 v 23:13 #99499Emma HudcováÚčastník
Holky, s tímto budete moc spokojené http://www.crystalbaby.cz/joolz-geo3-complete-set-forest-green-new Jak už psala Jana – je krásný, dobře se s ním jezdí a prcek má dost prostoru. Taky má velký nákupní koš a kola do každého terénu.
-
-
2. 11. 2024 v 0:28 #99013Klára DoležalováÚčastník
Holky, taky mám kočárek Joolz Day+ a je vážně skvělý. Korbička je dostatečně prostorná, kočárek se dobře ovládá a taky dobře vypadá. A jak píše Jitka – taky jsem k němu dostala fusak, což je super, protože žádný už nemusíte sháněk a člověk i něco ušetří 🙂 Taky jsem ho objednávala na crystalbaby.cz, měli ho skladem a doma byl za pár dní.
-
24. 7. 2024 v 22:06 #97908Jitka KÚčastník
Mám tenhle https://www.crystalbaby.cz/joolz-joolz-day5-kompletni-set-sandy-taupe a je perfektní, lehoučký, snadno se skládá, má kvalitní korbičku, ta se dá potom i polohovat…nenapadá mě nic co by mi u něj chybělo.. 😉
-
22. 7. 2024 v 20:53 #97882Alizee KmetováÚčastník
Taky budu ráda za zkušenost, koukám hlavně na kola, protože máme ve městě hodně dlažebních kostek a rádi bychom vyjeli i za město, kde cesta není taky úplně udržovaná…
-
21. 7. 2024 v 17:14 #97852Bella 4Účastník
Ahoj všem, kdo máte zkušenost poradíte prosím s výběrem kočárku pro novorozence? Je to naše první a taky sháním raději tipy než abychom kupovali něco na blint. Moc díky 🙂
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.