Kočárek

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor
      Petra konečná
      Účastník

Hrozně moc záleží na co kočárek chcete, jestli do města nebo i na nějaký terén? Těch teréních totiž tolik není. Hodně kočárků je spíše do města. Určitě doporučuji zajít na prodejnu, abyste si kočáre vyzkoušeli a něco Vám o něm i řekli. Za mě je super třeba prodejna Feedo v Hostivicích, kde je možnost vyzkoušet kočárek na různých površích. 🙂

Lenka Prášilová
        Účastník

No a jaký kočárek jste si tam vybrali vy prosím? My bychom chtěli aji město aji trochu terén. Hodně budeme jezdit na chatu, kde máme prostě polní cesty, les.

Petra konečná
        Účastník

My jsme nakonec vybrali Espiro Husky https://www.feedo.cz/espiro-kocarek-kombinovany-husky-xl-210/. Protože má nafukovací kolečka, houpavou korbičku a je tudíž jak do terénu tak i do města. Navíc má super zimní výbavu a jelikož jsme čekali syna v listopadu, tak se to skvěle hodilo. A nemuseli jsme ani nic dokupovat, jelikož vše má. A s registrací nác vyšel opravdu na super penízky. 🙂 Za nás velká spokojenost.

Jana Uhlířová
        Účastník

Zdravím, já jsem vybrala kočárek Joolz Geo3 a je super. Dobře se sním jezdí, je dostatečně prostorný a pohodlný pro prcka a vypadá super. Navíc zvládne jakýkoliv terén. Mrkněte na něj, mám ho z crystalbaby.cz.

Jana Maláčová
        Účastník

Holky, mě se tento od Joolz líbí ale přemýšlím, jestli je dost prostorná ta hluboká korbička? Vejde se tam mimčo pohodlně i ve fusaku?

Jana Uhlířová
        Účastník

Ano, místa je tam dost, takže se tam miminko pohodlně vejde i s fusakem. Navíc je kočárek fakt parádní, pár maminek mě už zastavilo a ptalo se mě na značku.

Emma Hudcová
        Účastník

Holky, s tímto budete moc spokojené http://www.crystalbaby.cz/joolz-geo3-complete-set-forest-green-new Jak už psala Jana – je krásný, dobře se s ním jezdí a prcek má dost prostoru. Taky má velký nákupní koš a kola do každého terénu.

Klára Doležalová
      Účastník

Holky, taky mám kočárek Joolz Day+ a je vážně skvělý. Korbička je dostatečně prostorná, kočárek se dobře ovládá a taky dobře vypadá. A jak píše Jitka – taky jsem k němu dostala fusak, což je super, protože žádný už nemusíte sháněk a člověk i něco ušetří 🙂 Taky jsem ho objednávala na crystalbaby.cz, měli ho skladem a doma byl za pár dní.

Jitka K
      Účastník

Mám tenhle https://www.crystalbaby.cz/joolz-joolz-day5-kompletni-set-sandy-taupe a je perfektní, lehoučký, snadno se skládá, má kvalitní korbičku, ta se dá potom i polohovat…nenapadá mě nic co by mi u něj chybělo.. 😉

Alizee Kmetová
      Účastník

Taky budu ráda za zkušenost, koukám hlavně na kola, protože máme ve městě hodně dlažebních kostek a rádi bychom vyjeli i za město, kde cesta není taky úplně udržovaná…

Bella 4
      Účastník

Ahoj všem, kdo máte zkušenost poradíte prosím s výběrem kočárku pro novorozence? Je to naše první a taky sháním raději tipy než abychom kupovali něco na blint. Moc díky 🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL