Kojenecké mléko

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Kojenecké mléko

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Jana Havlová a poslední změna proběhla před 3 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor
      Jana Havlová
      Účastník

Holky, mě ho doporučila obvoďačka. Sice kojím, ale na noc musím malou trochu přikrmit a právě kupuju Sunar BIO. Malá po něm v noci krásně spinká a mě se líbí, že jde o tradiční českou značku.

Emma Hudcová
      Účastník

Moc díky, projížděla jsem si různé diskuze a maminky toto UM od Sunaru hodně doporučují. Je pravda, že Sunar je česká klasika, takže ho objednám.

Denisa Gantová
      Účastník

Taky jsem přešla na Sunar BIO a synovi toto UM moc chutná. Mě se líbí praktická dóza a hlavně značce Sunar věřím, je na trhu dlouho a receptury mají za ty roky vyladěné.

Sára Hrušková
      Účastník

Já kupuju toto UM https://www.mall.cz/detska-mleka-standardni-6/sunar-bio-2-pokracovaci-kojenecke-mleko-700g-cz-bio-003 Je v BIO kvalitě, bez palmového oleje a syn nemá potíže s bolením bříška.

Emma Hudcová
      Účastník

Zdravím, poradíte jaké kojenecké mléko koupit pro syna (6. měsíců)? Přestávám kojit (ze zdravotních důvodů) a chci koupit UM, které se nejvíc podobá mateřskému mléku.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.