Úvodní stránka › Diskuze › Hlavní fórum › Kolagen
- Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Vivinka lu a poslední změna proběhla před 2 roky a 1 měsícem.
- 
		AutorPříspěvky
- 

- 
27. 9. 2023 v 23:47 #93624Vivinka luÚčastníkJá jsem užívala hodně doplňků s kolagenem a kosmetiku na zpevnění pleti, ale prostě to nestačilo. Nakonec jsem šla po dlouhém rozhodování na lifting obličeje a jsem moc ráda, že jsem se k tomu dokopala. Konečně jsem to zase já 🙂 kdo nad tím přemýšlíte vřele doporučuju paní doktorku Lovětínskou z ABClinic. 
- 
30. 8. 2023 v 9:31 #93110Justy SmerickaÚčastníkHolky, máte některá zkušenosti s doplňkem stravy Astaxanthin? Chtěla bych vyzkoušet, ale zajímá mě efekt a jestli máte některá zkušenost, že se to na Vás někde nějak projevilo. Chci posílit pleť, vlasy, imunitu a tak… Díky moc. 
- 
24. 8. 2023 v 9:44 #93001AliMary MaryÚčastníkMyslím, že důležitější než kombinace s jinými látkami je síla a zdroj kolagenu. Opakovaně se vracím k mořskému kolagenu 5000 mg http://www.Collamedic.cz. Vždy dostanu zdarma vitamín C a pokud vychytám týden s akcí, tak ještě dáreček. 
- 
13. 7. 2023 v 16:30 #92249Alizee KmetováÚčastníkJá jsem velmi spokojená s KK kolagenem. Má unikátní složení, vyzkoušela jsem už hodně kolagenů a tento funguje opravdu skvěle. 🙂 - 
19. 7. 2023 v 20:32 #92363Erika RezáÚčastníkV čem spočívá to unikátní složení? Po jak dlouhé době jste viděla účinky? 
- 
26. 7. 2023 v 11:31 #92483Alizee KmetováÚčastníkObsahuje 5000mg v denní dávce hydrolizovaného kolagenu Peptan. 🙂 To žádný jiný kolagen na trhu nemá. 🙂 Účinky se projevují při dlouhodobém užívání. Já jsem je začala více pozorovat kolem konce druhého měsíce. 🙂 

- 
- 
1. 5. 2023 v 18:19 #90784Bella 4ÚčastníkTaky nad nějakým kolagenem uvažuju, četla jsem že aby pomohl na pleť musí to být něco trochu jiného než ten na klouby tak vybírám a nějak se nemůžu rozhodnout 😀 
- 
23. 4. 2023 v 13:37 #90601Ella NováčkováÚčastníkSouhlasím, já jsem taky zkoušela vícero značek, ale vyhrál u mě prémiový Orcacollagen. Ten má navíc výbornou chuť, takže se dobře pije a díky členství nemusím nic řešit. Každý měsíc mi díky členství chodí objednávka automaticky, vždy mi jen přijde e-mail, strhnou se peníze a dorazí balíček. V létě jsem teda členství na měsíc zrušila kvůli dovolené a pak hned obnovila, vůbec s ničím není problém. Tady najdete podrobnosti http://www.orcacollagen.cz/membership 
- 
21. 4. 2023 v 23:43 #90582Stáňa ValkounováÚčastníkTo je fakt – s tím souhlasím. Já osobně jsem vybírala dlouho a dost jsem četla diskuze než jsem vybrala a jsem spokojená. Vybrala jsem Orcacollagen, který je plný účinných látek, díky členství je cenově nejdostupnější na trhu a výborně chutná. 
- 
19. 4. 2023 v 20:08 #90531Denisa GantováÚčastníkUrčitě nekupujte jen čistý kolagen, protože dnes už je velký výběr a můžete si koupit kolagen nabušený účinnými látkami (vitamín C, kyselina hyaluronová, biotin …). 
- 
17. 4. 2023 v 22:30 #90495Marie TučkováÚčastníkDobrý den, chtěla bych si koupit kolagen, všude na něj čtu velkou chválu. Na trhu je jich ale spousta, podle čeho vybírat? Poradíte? 

- 
- 
		AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.