Kosmetika na vrásky

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Kosmetika na vrásky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      Marika Nová
      Účastník

Pro zpevnění pleti a redukci vrásek doporučuji vyzkoušet produkty jako La Roche-Posay Hyalu B5 sérum s kyselinou hyaluronovou nebo Vichy Liftactiv Supreme, který pomáhá zpevnit pleť a vyhladit jemné vrásky. Dobrý je také Eucerin Hyaluron-Filler pro intenzivní hydrataci a zpevnění.

Marie Jílovcová
      Účastník

Dobrý večer, ženy, Vy mi tady vždycky dobře poradíte – jaké produkty na pleť, které mají čistě přírodní složení kupujete a jste spokojené? Je mi 35 let, takže vrásky se už začínají více objevovat.

Lisa Lisa
        Účastník

Hezký večer, za mě je skvělá biodynamickakosmetika. Je 100% BIO, vše si pěstují na farmách, například vinnou révu a mají i certifikát Demeter, jako jediná společnost ve světě, takže to mluví za vše. Pleť mám krásně hydratovanou, čistou a chválí mi ji i rodina. 🙂

Ester Malá
        Účastník

Ta je moc fajn a hlavně je opravdu kvalitní. Měla jsem suché rty a celkově pokožku, rty mám díky jejich balzámu krásně hydratované a co se týče pokožky, trpím na suché místa na nohou a rukou a dlouho jsem je díky jejim sprcháčům neměla. 🙂

Tak to doporučím kosmetiku Puaree – jde o přírodní kosmetiku, která je skvělá a má skvělé produkty na vrásky. Doporučím vyzkoušet a uvidíte sama.

Ella Nováčková
        Účastník

Taky na jejich kosmetiku nedám dopustit – mají opravdu skvělé složení a kupuju od nich produkty jak na pleť, tak i na vlasy. Taky je fajn, že většiny produktů se dá koupit vzoreček, takže člověk neutratí moc a může si zrovna třeba tu pleťovou kosmetiku – krémy a séra – koupit ve vzorku. Doporučím určitě jejich oční krém a pleťový krém Plumeria http://www.puaree.cz/pletove-kremy/ocni-krem-rich-oils-coffee-coenzym-q10

Denisa Gantová
      Účastník

Dobrý večer, mě skvěle vyhovuje a na vrásky opravdu funguje tento krém od Astrid http://www.krasa.cz/kosmetika/astrid-zpevnujici-a-vyplnujici-denni-krem-of-15-rose-premium-50-ml.html Má výborné složení – obsahuje komplex 3 růží, kolagen a biotin a tato kombinace je na vrásky hodně účinná. Pleť je krásně hydratovaná, pružnější a vyhlazená. Skvělé je i sérum ze stejné řady, to používám před aplikací krému.

Hanka Lýsková
      Účastník

Ahoj, připojuji se k pozitivní zkušeností s českou značkou kosmetiku iuvenio. Dost mi pomohl jejich SFP micelární dohromady s krémem calm a look pod oční okolí. Pleť mám krásně elastickou, nedráždí mě ani jeden ze zmíněných produktů.

Ester Malá
      Účastník

Za mě na vrásky tady tenhle krém https://www.notino.cz/la-roche-posay/redermic-ocni-protivraskovy-krem-pro-citlivou-plet/. Používám ho už nějakou dobu a pleť v okolí očí mám napnutější a vrásky méně výrazné.

Marika Nová
        Účastník

Mohu potvrdit s La Roche značkou jsem moc spokojená. Dá se koupit online a hodně mi vyhovuje, mají různé krémy na vrásky, ekzémy, suchou pleť atd. Na co si vzpomeneš.

Zdravím, mě dost pomohla kosmetika iuvenio. Kombinovala jsem jejich peeling restart a krém calm. Mám citlivou pleť, měla jsem ji dost začervanalou po jiných značkách kosmetiky a tato mi až vyhovuje a krém calm je přímo anti- age a mojí mamce dost pomohl i s vráskami. 🙂

Veronika Daňková
        Účastník

Ahoj Eliško, nemůžu nic jen než souhlasit. Já mám na vrásky od nich tohle sérum – https://www.iuvenio.com/pro-01/. Je to peptidové sérum, v takových stříkačkách, díky tomu v sobě nemá žádné konzervanty. Mě pomohl s hydratací pleti, v boji proti vráskám.. jsem opravdu moc spokojená. ☺️

Alizee Kmetová
      Účastník

Ahoj všem, co používáte za kosmetiku? Hledám něco co mi konečně pomůže viditelně zjemnit vrásky a zpevnit pleť a zatím marně, tak si jdu pro radu. Děkuju 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL