Kvalitní kufr

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Kvalitní kufr

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Helenka M
      Účastník

Tak se trochu připojím, já bych zase potřebovala nějaký dobrý batoh jak do školy, tak i aby si ho mohl vzít synátor na cesty. Vím, že škola už začala, ale dneska došel s tím že se mu urval popruh. 🙁 Takže nějaký kvalitní prosím?

Petra konečná
        Účastník

Ježiši to jsou radosti, doufám že ho měl apsoň starší a nezničil novej. Já jsem pořizovala od Nikidomroller a ten bych řekla že je jak kvalitní, pevný, tak má navíc ještě kola velká a teleskopickou rukojeť, takže jej ani nemusí nosit neustále na zádech nebo tahat v ruce. 🙂

Helenka M
        Účastník

To zní dobře. To by se i hodilo, protože on ho nejčastěji tahá v jedné ruce a vláčí ho po zemi pacholek. Takže u nás moc batohy nevydrží. Ty kola jsou odolná?

Petra konečná
        Účastník

Ano kola jsou dostatečně velké a odolné, my máme tento https://www.nikidomroller.cz/nikidom-roller-up-tropic?category=288374, na webu máte i otázky a odpovědi, videa a vše vysvětlené a ukázané. Povrch je voděodolný. Rukojeť na dvě ruce, může jej tedy vozit jak za sebou tak i před sebou.:)

Bella 4
      Účastník

My máme opravdu kvalitní kufry odtud https://www.nejkufry.cz/ mají velký výběr krásných zavazadel 🙂

Mirka Kočičková
        Účastník

Ahoj, taky máme z Nejkufry cestovní kufr. Musím uznat, že je kvalitní a všechn do něj hezky naskládám.

Kamila Novotná
      Účastník

S dovolením se připojím k otázce, radši koupím od někoho s kým máte zkušenost abych zase nekupovala něco na blint a nebyla zase naštvaná.

Jitka K
      Účastník

Sdílejte prosím tipy, kde a od jaké značky koupit kufr, který bude vypadat dobře a opravdu něco vydrží, díky moc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL