Lupy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Autor
      Kateřina Grabcová
      Účastník

Osvědčil se mi takový přírodní tuhý šampon https://www.alpik.cz/tuhy-sampon-vyzivny-regeneracni-a-na-kudrnate-vlasy-prirodni-tuhy-sampon-soaphoria-80g-5/ zabraňuje pokožce hlavy vysychat, takže se mi lupy přestaly tvořit. Pomohlo mi to i na zdraví vlasů a jejich růst.

Věrka Chmelařová
        Účastník

Děkuju za tip, výživný šampon na kudrnaté vlasy hledám už dlouho. A ten obchod vypadá zajímavě, je tam hodně přírodních věcí

Elvi Sepp
      Účastník

Rozhodně šampon Nizoral ve žluté krabičce ( ne modré!). A taky Eucerin je dobrý ( existuje pro mastné a pro suché lupy).

Miluška Hanáková
      Účastník

Já už jsem na šetrnější šampony přešla, jenže obnovit zdraví té pokožky není tak jednoduché. Možná jen potřebuje víc času na obnovu, jenže mě docela svědí hlava a je to nepříjemné. Nehledě na to, že ty lupy jsou vidět…

Bella 4
      Účastník

Holky, někdy stačí vyměnit šampon za nějaký s přírodnějším nebo prostě šetrnějším složením, hlavně aby v něm nebyly silikony a SLS. Ono to dokáže udělat na hlavě pěknou paseku a když to přestanete používat, tak se pokožka zase zklidní.

Mirka Kočičková
      Účastník

Mně pomohla arjuvédská vlasová péče. Mám šampon a vlasový olej od Khadi, které postupně daly pokožku hlavy do do normálu. A dost ulevuje od podráždění

Kateřina Grabcová
      Účastník

Záleží na tom, jestli jsou způsobené vysušenou pokožkou hlavy nebo je to seborea. Takže buď hydratovat nebo tea tree olej/jablečný ocet.

Helenka M
      Účastník

Taky to řeším a hledám rady, koukala jsem teď, že se dá nechat si udělat vyšetření vlasové pokožky, nemáte s tím někdo zkušenost?

bertik ber
      Účastník

Poradíte mi prosím někdo jak jste se zbavili lupů? Už dlouho se s tím trápím a nic mi nepomáhá. Za každou radu budu moc vděčná.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL