Menopauza

• Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Berenika Z. a poslední změna proběhla před 2 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
      Berenika Z.
      Účastník

Ahoj, pravda je, že na gynekologii mě také tlačili do hormonální léčby, ale tu jsem odmítla, když existují pro tělo šetrnější přírodní cesty. Mě s menopauzou a tím spojenými návaly horka, náladovostí a horším spánkem pomohl doplněk stravy od Wecare, úleva byla znatelná v první řadě na těch náladách a nočním pocení, pak se mi líp spalo a celkově mi přišlo, že to vše lépe zvládám.

Hanka Lýsková
      Účastník

Ahoj, mě osobně gynekoložka prvně také doporučila hormony, ale já si stála zatím že chci vyzkoušet jít přírodní cestou. Byl mi doporučen tento doplněk stravy – https://www.vegall.cz/nas-sortiment/menopauza-klimakterium-prechod/sarapis-soja-60-kapsli-klimakterium. V období klimateria jsem téměř nespala, musela jsem každý den převlékat postel skrze noční pocení, bylo to fakt nepříjemné. Po užívání tohoto doplňku se příznaky dost zmírnily, hlavně to pocení a zvládla jsem spát celou noc, takže já moc doporučuji, dost mi to pomohlo ulehčit přechod. 🙂

Ahoj holky, co používáte na menopauzu? (Kromě hormonů.) Maminka tím teď prochází a je zoufal hlavně z toho nočního pocení a odráží se to samozřejmě i na psychice, tak budu ráda za Vaše zkušenosti, moc díky.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL