Menopauza

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Helenka M
      Účastník

Jojo ty návaly a pocení ustoupily docela po tom měsící a půl a na zvracení mi taky už není. Jen je potřeba to brát delší dobu, nečekat že za týden ucítíš nějaké výrazné zlepšení. 🙂

Miluška Hanáková
      Účastník

Moc díky za tvou osobní zkušenost, já se na tento doplněk už koukala, jen jsem nevěděla zda mi pomůže. Pomohlo ti to i na návaly horka a pocit zvracení? To je za mě úplně nejhorší co teď pociťuji + to pocení.

Helenka M
      Účastník

Ahoj, rozumím že se chceš vyhnout hormonům, není to dobré pro tělo. Mě gynekoložka doporučila tenhle přírodní produkt – https://www.vegall.cz/nas-sortiment/menopauza-klimakterium-prechod/sarapis-soja-60-kapsli-klimakterium. Já trpěla na návaly horka přes den, noční pocení, nešlo mi spát a psychika byla na nule. Po užívání zhruba měsíc a půl jsem se poprvé vyspala celou noc a nepotila se tolik, teď po delší době se cítím skvěle. Zkuste tohle, třeba vám to pomůže tak jak mě, držím palce ať je brzo líp. 🙂

Miluška Hanáková
      Účastník

Ahoj holky, trpím menopauzou a nechci do sebe cpát hormony, chci to až jako poslední možnost. Existuje něco co mi pomůže a nějak uleví? 🙁 Nejhorší je noční pocení..

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL