Nábytek

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      Verča Pavková
      Účastník

take jsme ted porizovali, nasli jsme zajimavy usak https://www.ezidle.cz/kreslo-simple-zakopane/5413/p a ten vyber dreva a tkanin nas mile prekvapil

Barbora Holkova
      Účastník

Mám ráda nábytek z Ikei, kdysi jsme tam dětem pořídili skříně do dětského pokojíčku a i po několika stěhování – rozložení a poskládaní stále drží, což se u věci z Aska fakt říct nedá.

Denisa Řičicová
      Účastník

my jsme spokojení s asko, ale záleží, co pořizuješ

Mirka Kočičková
        Účastník

To ještě přesně nevím, alee.. došlo mi, že tu rozhodně chybí nějaké křeslo.

Miluška Hanáková
        Účastník

já bych do aska už nešla teda, pořád dostáváme nějaké slevové kupony za to, že něco zvrtají

Denisa Řičicová
        Účastník

fakt? my jsme teda ještě žádný problém neměli, raději to zaklepu 😀

Ester Malá
        Účastník

My mame presne tohle s mobelixem. Pokazde si reknem, ze uz tam nepujdeme, ale pak je nam zase lito neuplatnit ten kupon

Miluška Hanáková
        Účastník

buďme rádi, že se k tomu aspoň nějak postaví… 😀

Viola Kolaciová
      Účastník

Je pravda, že jsme na ezidle pořizovali jídelní židle, tuším snap jestli se chceš inspirovat, a byli jsme mile překvapeni. Objednávku vyřídili pružně a vyšli nám vstříc s barvou konstrukce.

to je dneska tezky, taky se mne nechce nakupovat treba v ikei, tam to kvalitou nezavani a ty jejich navody na sestaveni…

Věrka Chmelařová
      Účastník

Já mám tip na kvalitní židle, stoly, ušáky, taburety. Kdybys chtěla, tak mrkni na ezidle. Mají dobré ceny a jsou schopní vyjít vstříc v odstínech moření dřeva a struktury a barvy látek.

Mirka Kočičková
      Účastník

Ahoj, máte nějaké tipy na kvalitní nábytek? Chtělo by to nějakou obměnu už.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL