neplodnost

• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Renata K2 a poslední změna proběhla před 2 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
      Renata K2
      Účastník

Nám pomohli na klinice Stellart. Klinika je v Teplicích, líbilo se nám tam nejvíc. Bohužel jsem prodělala pár potratů, bylo to psychicky náročné období. Zvolili pro nás tu nejlepší možnou cestu a zadařilo se. Do dnes jsme jim vděční. 🙂

Tereza Junová
        Účastník

To mě moc mrzí, ale jsem moc ráda že se Vám to povedlo. Jsem na tom stejně a už moc nevím z které do které. 🙁 Jakou metodu Vám vybrali, jestli to není tajné? Případně jak to probíhá?

Renata K2
        Účastník

Měli jsme IVF s aplikovanou PICSI- zavedení zvolené spermie přímo do vajíčka- laicky řečeno. Plus genetiku. Průběh je od konzultace s lékařem, po vyšetření, přípravy vajíček až po vložení do dělohy. Tady bych to vypisovala dlouho, na stránkách to mají krásně popsané https://www.stellart-clinic.cz/ivf-oplodneni-in-vitro/. A děkujeme. 🙂

Tereza nováková
      Účastník

Řeším stejný problém. objednala jsem se na jednu kliniku na doporučení.. tak jsem zvědavá co nám tam řeknou..

Marie Horáková
        Účastník

Mohla bych se zeptat o jakou kliniku se jedná??

Tereza nováková
        Účastník

Je to tady tato.. https://www.ivf-zlin.cz/ byla mi hoodně doporučovaná když jsem hledala kam jít.. a opravdu jsem na ně četla jen dobré recenze 🙂 Tak jsem zvědavá..

Marie Horáková
        Účastník

Moc díky za tip na ivf zlín.. hledala jsem právě nějakou kliniku.. protože to opravdu chci řešit..at vím na čem jsem..snad ti to dopadne dobře:-)

Tereza nováková
        Účastník

není za co.. snad ti to dobře dopadne 🙂

Marie Horáková
        Účastník

Tobě taky :-)) Přeji hodně štěstí

Marie Horáková
      Účastník

Ahoj.. řešil tu někdo z vás možnou neplodnost.. ? Nám se pořád nedaří a nedaří.. začínám z toho být nešťastná ..

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.